"nyugodtan mondhatod mit csináljak, van benne nem túl laza 15 éves múltam, meg egyéb helyeken más. szóval "nyilván" nem bírnám blablabla, csak kérlek hagyjuk már ezt a látatlanban elkövetett és téves keménykedést"
Te kezdted ezt a faszméregetést azzal, hogy nyilván nem tudok egy íjat kifeszíteni (és nyilván azért, mert reggelire zabpelyhet -is- eszem). Csak erre reagáltam. Mindenki mást csinál, nem lehet ezeket összemérni. Van akinek egy maraton rutin, de nem tud íjászkodni, vagy fekve kinyomni 150 kilót. Van aki meg utóbbit tudja, de nem fut 40 kilométereket. Más meg pingpongozik, 'oszt abban jó.
"zsírban tocsogó disznótoros: ez egy eléggé oktalan általánosítás, meg is leptél vele. "
Nem érzem oktalannak. Az szép dolog, hogy magad csinálod és ismert forrásból, de attól még a disznó az disznó, és -leszámítva a legszárazabb részeit, mondjuk egy szűzpecsenye az azért nem rossz- elég zsíros. A kolbász meg a hasonlók meg kevert jellegük miatt pláne zsírosak. Ehhez hozzá jönnek még a szokásos magyaros elkészítési módok, amikor még a szalonnát is zsírral kell locsolni, hogy jó legyen.
De megeszem a sült kolbit/hurkát én is, csak nem része a mindennapoknak, inkább alkalmi jelleggel és mértékkel. Azt meg nem értem, hogy valaki miért fasza(faszább)gyerek attól, hogy benyom reggelire egy komplett disznótoros menüt. Mert eléggé ez jött le, magas lóról kezdted fikázni azt, aki máshogy gondolja.