( ricsip | 2015. 09. 17., cs – 20:08 )

off:
(nyilván nem én vagyok a gurmankodás csúcsán) de erről a "molekuláris gasztronómia" nevű bullshit-ről most hallok először. Ez olyasmi mint a "kézműves" sörök meg a "dizájner" drogok által elkezdett népbutító baromságok?

"A molekuláris gasztronómia egy modern konyhatechnikai trend, melynek lényege, hogy különböző kémiai és fizikai folyamatokat alkalmaznak a készítés és a tálalás folyamán."
Aha, szóval a sütés-főzés, késsel feldarabolás, hámozás, habverő, fűszerezés és egyéb kőkorszaki tevékenységek nem számítanak fizikai-kémiai folymatoknak? Eszem megáll... és csökkenteni akarjuk a természettudományos tárgyak óraszámát iskolában, h. helyette mindenféle bölcsész és szcientológus fasságokat tanuljanak a gyerekek, Aztán meg felnőve ilyen faszságokat írjanak le újságíróként.
/off
--
WP8.x kritika: http://goo.gl/udShvC