[pol] RTL híradás / fókusz

Trump fasiszta irányba löki az USA-t. Ha megválasztják akár nemzetbiztonsági kockázatot jelent a magyaroknak. Ha megválasztják az bizonytalanságot szül. Kérdés mi lesz a NATOval ha Trump nyer. Ki fogja vezetni az USAt a NATOból. Beláthatatlan következmények lesznek. Fasisztoid kapkodó kormányzás lehet ha Trump befut. Trump pszichopata. Minden elképzelhető, nem is akarok jóslatokba bocsátkozni, na de azért mégis. A két jelölt között 6% van jelenleg. 

 

^^ Idéztem mindent, remélem pontosan. Nos.. tényleg be lehetnek szarva na :)  Bazz ekkora szennyet, mint amit hallottam pár perc alatt!

Hozzászólások

Gáza kapcsán, amit művelt az RTL [a valóságot elferdítő, a végeltekig egyoldalú narratíva], azon belül főleg a Fókusz azért holokauszt járna nekik! Szóval van olyan eset is, amikor ugyan azt hányják mint az orbán kormányzat. 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Német hátterű tv-től mit vársz? Mióta vége lett a háborúnak megy a folyamatos bocsi-bocsi-bocsi. Most már azért lehetnének objektívebbek is, hogy netalántán néha Izrael is elrúgja a pöttyöst (már csak az ottani mihasznák előretörése miatt is, mert benne van a feszkó a társadalomban ott is). Bár ami ősszel volt, azután nem csoda, ha a pöttyös meglódult 

Teljes igazság? 

"Te ütöttél vissza először..." 

Még emlékszem, hogy gyerekkoromban a Krudináka bá (tudom, hogy Krudinák, de gyerekként úgy voltam vale, hogy olyan név, hogy Alajos, márpedig nincsen) beszélt az abroszfejűvel és azóta se sok változott, max a szereplők. Ami viszont rendeződött valamennyire, az (észak-)ír helyzet. 

Egy kivétellel nem érzem ezeket túlzónak/hiteltelennek, de biztos velem van a baj.

Nyilván a NATO megsinyli. Ha nem akarunk bárkivel harcolni, ami miatt eloretolt állások kellenek, akkor a létezése okafogyott. 

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Közös Európai Értékeink szerint ha kizárólag ilyen agymosás mehet, az a Sajtószabadság

Nézz TV2 Tényeket. Ott már kerek 2 hete minden este leadják a Magyar Péteres "Átmászott egy nő lába alatt" c. videót.

Aláírás _Franko_ miatt törölve.
neut @