Codeium in the Terminal

The simple reality is that no one else is doing autocomplete in the terminal.

Hozzászólások

Igen, azzal a különbséggel, hogy akkor is történik valami (elmennek a POST message-ek az openai szerverei fele), ha az API key rossz vagy üres (talán nem is tudod üresen hagyni, nem próbáltam ki), ezt írják a gitlab-os threadben.

Innentől már csak az Openai fineszességén múlik, hogy az autentikálatlan kéréseket is lelogolják és ugyanúgy feldolgozzák-e, mint az autentikáltakat, csak éppen választ nem küldenek rájuk.

Régóta vágyok én, az androidok mezonkincsére már!

Sokmindent írnak a gitlab-os threadben, és azt is írják válasznak, hogy nem igaz, és nem úgy van. Nálam se kommunikál az openai felé. Little Snitch is azonnal szólt volna. Meg kell nyitni a composer view-t, oda beírni a prompt-ot, és még csak nem is elég enter-t ütni, rá kell nyomni az "Engage Artificial Intelligence" gombra. Csak ekkor megy bármi az openai felé. Nem olvassa a inputot sem a keystroke-okat, semmit magától, csak tudja olvasni, ha akarod. Nekem ez inkább hisztinek tűnik ami a gitlab threadben megy.

Mivel az egyetlen mac, amihez hozzáférek céges, és elég szigorú policynk van, hogy melyik AI vendort szabad haszálnunk és milyen módon (nem az OpenAI az), ezért fel sem merült a lehetőség, hogy leteszteljem amit írnak.

De azért továbbra is gyanús, hogy valami elb@szás volt itt az iTerm fejlesztők részéről...

Régóta vágyok én, az androidok mezonkincsére már!

Egyáltalán nem volt vad kijelenteni egy bugreport threadben több ember által beírt, packet capture screenshotok alapján. Akkor (2 napja) még nem igazán volt a threadben senki, aki az ellenkezőjét állította volna.

Te minden CVE-t is kipróbálsz reprózni éles rendszeren? Addig nem is hiszed el, hogy a sebezhetőség valós, ugye? :)

Régóta vágyok én, az androidok mezonkincsére már!