Témák szűrése

Fórumok

Sziasztok!

Azt meg lehet oldani, hogy a Flame típusú témákat tiltólistára tegyem a profilomban? Nem vagyok kíváncsi a politikai szájkaratéra, még csak cím szintjén sem akarom látni, mert csak felmegy tőle a vérnyomásom.

Köszönöm

Hozzászólások

Ez nagyon hasznos lenne!

Nekem is már hányingerem van, hogy megnyitom az oldalt és lassan az egész csak politikából áll. 
Komolyan, nincs jobb dolga az embereknek mint minden létező fórumon politizálni? 
Bár mit bánom én, de akkor ezek nyissanak egy Hungarian Politics Portalt és éljék ki ott ezt a fétisüket.

Profilod szerkesztése, pipa: 

Szakmai fórumtémák
A fórumtémákat megjelenítő blokkban csak a szakmai fórumtémák listázása.

Ki van pippantva. Most beleolvastam az egyik ilyen topicba, hogy Gyurcsány Ferencről meg az őszödi beszédről filmet csinálnak. Majdnem hanyatt estem a székkel. A véleményem az, hogy össze kellene szedni az összes politikust párttól függetlenül a parlamentben és irány tajgetosz.  

A blogra és a főoldalon megjelent cikkekre, szavazásokra is ki kellene terjeszteni a nem szakmai tartalom tiltásának lehetőségét. Az nem blog ha valaki belinkel egy újságcikket és ömlik a flame alatta. A múlkor szavazás volt az ellenzéki jelöltekről. Ez egy szakmai oldal, gondolom van elég másik ahol ilyesmivel foglalkoznak.

Valószínűleg nem lesz ebből semmi, hiszen sokan csak ezért járnak már ide.

Minden hulla a Mount Everesten valamikor egy nagyon motivált ember volt.

Nyitó postra up/down vote, mint redditen. És akkor lehetne arra is filter, hogy X% vagy N darab upvote alatt ne is mutassa.

A tisztán politikai jellegű posztokat (és a mindenből is poltikai agymenést csinálókat) célszerű lenne khm. korlátozni, mert lassan lesüllyed a hup az index polidili szintjére, ami véleméyem szerint messze nem kívánatos.

Most megszámoltam, a top 100 topik közül ~35 Flame topik. 
Tényleg így múlik el a hup dicsősége?

Szerintem az arány nem változott nagyságrendileg, csak eddig a GNOME vs KDE tengelyen csépelte egymást a nép, most pedig a Fidesz vs Gyurcsány kérdés miatt.

csak a hup-ban a unix lehetőséget ad windowsra és macre is, holott előbbinek tényleg kurvára nincs köze a unixhoz, utóbbi meg a unix meggyalázása... na én inkább megyek erröl a trágyadombrol lehetne beszéljükmek vagy beszéllni akarok windowsrol a portál cime semmi köze már ennek a linuxhoz.voltak itt álitólag tagok kik régen mac hejett linuxoztak... volt valki aki azért lett kiuálva mert gobo linuxot tolt... szánalmas semmi összetartás nicns de érveim vannak csak kerülitek aszót mert hülyék vagytok ...