Notification Bar-hiba

Fórumok

A jelenség pár hete áll fenn, a töltés kezdetekor (ahogy az usb-t bedugom) a notification bar-on eltűnik az óra és maga a notification bar gesztusvezérlése is megszűnik (nem lehet "lehúzni"). Ez egy pár perc múlva, még a töltés ideje alatt helyreáll (főként autóban idegesítő, amikor nem fér hozzá az ember a menühöz). Viszont amikor kihúzom az usb-t, akkor azonnal ismét előjön és órákig úgy marad. A lezárt képernyőn viszont továbbra is működik a menü. A hiba másik launcherrel, csökkentett módban, valamint másik user profilba bejelentkezve is fennáll. 8.1 Android. (Esetleges előzmény lehet egy félig lefuttatott MMI Test?!..)

--

Érdekes fejlemény, ha a fejlesztői tevékenységeknél átállítom a háttérfolyamat-korlátozást normálról tiltásra, vagy csak 1 folyamatra korlátozom, akkor eltűnik a hiba. Valaki, aki android fejlesztésben jártas - valami tipp esetleg?

Hozzászólások

" főként autóban idegesítő, amikor nem fér hozzá az ember a menühöz " Autóban nem köll piszkálni :-P

Indítottad már újra? Factory default?

nem lehet hogy csak safety bullshit? szivargyujtos toltorol is csinalja?

Nem, az eddig is használt quickcharge gyári töltőjéről töltöm, rendesen detektálja is hogy mi történik, ugyanúgy tölti, csak ez a furcsa működési zavar történik a töltéssel (usb-használattal) együtt. 

"Nem akkor van baj amikor nincs baj, hanem amikor van!"
Népi bölcsesség