5.5 millio feliratkozo

itt

Es ezt hivjak egy normalis vilagnak, ez tetszik az emberek 90%-nak. Olvasva a kommenteket az emberek tobbsegenek ez a tartalom oriasi, nem gyozik abbahagyni a nevetest. Tenyleg itt tartunk ma, hogy ez egy szorakoztato video?

A szornyu, hogy ezekert es ehez hasonlo produkciokert a youtube meg fizet is, tamogatja oket. Milyxen beteg vilag ez?

Hova fog a tarsadalom elbutulni, van egyaltalan ettol lejebb?

Hozzászólások

Először nem értettem, mi a gond - utána jöttem rá, hogy egy számítógépes (okostelefonos) játék reklámját láttam :)

Azért felmerül a kérdés: hogy találtál erre a videóra? :D

(Megjegyzem, nem néztem végig, csak belenéztem, de nem vagyok nagy autó-fan, így inkább a maradék 10%-ba tartozom.)

Szerkesztve: 2020. 05. 06., sze – 11:45

broff broff privilege. fogj kezet hajbazerrel meg polikaval

Mi ezzel a gond? Vesz egy 500 fontos szart amit amúgy is kukáznának mert nem lehet ott gatyába rázni gazdaságosan, és forgat vele egy "vicces" videót amivel többtízezer fontot keres.

Azért sok munka van ám ezzel is, forgatás, vágás, a csatorna felfuttatása nem olyan könnyű ám, folyton kontentet kell generáljon vele különben nem keres pénzt vele.

Ha belegondolsz, mi, akik pénzért nyomkodunk billentyűket, mivel vagyunk jobbak?

"Everything fails, all the time."

Körülbelül ugyanez a véleményem nekem is a videóról. Még végignézni se tudtam emiatt, talán úgy az egyötödét néztem végig meg a közepe tájáról 10 másodpercet. Az egész „társasági élet” ami ott ment, a „hangulata” ha érted mire gondolok, olyan amire az én kultúrköreimben azt mondják: ALPÁRI.

Sajnos a legtöbb „társasági élet” címen rendezett összejövetelen is ugyanez megy, legalábbis erős a valószínűsége hogy ide fajul, ezért is nem járok szívesen olyanokra.

Hova fog a tarsadalom elbutulni, van egyaltalan ettol lejebb?

Vegtelen kontent van a YT-on, 24/7 jarathatod ugy, hogy mondjuk csak latin nyelvu csillagaszati ismeretterjeszto videokat nezel. Az idezett kerdessel kb. ugyanazt csinalod, mint Atlag Jozsef kisnyugdijas, aki egesz nap sipol, hogy nincs semmi a teveben, de arra nem kepes, hogy a kozszolgalati/rtl/tv2 haromszogbol elkapcsoljon. :)

Kepzled ki tudodm szurni magamnak a megfelelo tartalmakat. Nem ertem a kommentedet. Mivel nem szokasom ilyen okadek szarokat nezni, csak lerokonyodtem, hogy mifele vilag van. Egy film reszlet jut eszembe errol az egesz vilagrol tarsadalomrol amikor az emberek a moziban egy kopasz segget neznek es azon vihognak. Korulbelul itt jarunk ma..

Valaki belinkelné a tájmsztempet, amikor felborulnak? Az azért érdekelne :-)

Amúgy azért jó, hogy ilyeneket csinálnak a kocsival, mert jobban el tudjuk képzelni, hogy mi történne, ha esetleg lemennénk az útról a dombocskára? Mi nem tehetjük meg. Ők megteszik, és mi megnézzük. A vihogás engem is zavar, az autós kontent nem.

jaj hát ennél vannak sokkal, de sokkal ótvarabb kontentok a youtube-on (ez is szar persze)

No rainbow, no sugar

Azért te is megrövidítetted az életemet pár másodperccel, míg belenéztem ennek a 3, állatkertből kiengedett majomnak a videójába. De a hangot nem kellett felvennem, elég volt a fejekre egy pillantást vetni.

Rákattintottam, bejött a Vektor nagyúr, el is szörnyülködtem. Vagy mögötte is volt valami? :D

Visszasírom a Pált.

Én itt alapból hiszek nektek, - többek között ezért járok ide, - ebből konkrétan minden mp látatlanul és hosszútávra megspórolva!