Gender neutral

Pentek este, pub.

Konnyitenek.

A gender neutral jelzest megtalaltam, na de hol van a gents?

Kerdem a barmaid-et, azt mondja csak gender neutral van.

Kirekesztve erzem magam.

Hozzászólások

a barmaid-et -> Did you assume xer gender?

Hozzánk nem jöjj vendégségbe, mert nálunk is csak gender neutral fürdőszoba meg WC van.

disclaimer: ha valamit beidéztem és alá írtam valamit, akkor a válaszom a beidézett szövegre vonatkozik és nem mindenféle más, random dolgokra.

Bocs, én ilyen elmaradt keleti végeken lakom, (sosem láttam még ilyet) elmesélnéd, hogy ez hogyan van implementálva?

Van egy sor piszoár + ajtós vécék aztán hajrá mindenki?

Nem, nem az. Hanem az, hogy vannak olyan helyek, ahol a több WC is van egymás mellett, alul és felül pedig nyitottak, ahol a suttyók felmászva (főleg 1-2 sör után) a nőket lesik. Ez a probléma. De erről már volt szó máshol is. Angliai iskolában a lányok inkább nem mennek el az ilyen WC-re, vagy akár iskolába se, ha menstruálnak. Te marhán leegyszerűsítetted a problémát férfi szemmel nézve.

Ahol van egy szem WC ott nyilván nem akkora probléma, hogy közösen kell használnia mindkét nemnek. Felváltva.

trey @ gépház

Én például ilyesmire sohasem gondoltam. Furák az emberek. Kettesben lenni a vágyódó nővel, megtapasztalni izgalmát, örömét, az szép. Ugyanakkor elképzelésem sincs arról, mi lehet egy pisilő nő látványában, ami izgató. Amúgy munkahelyen volt már olyan, hogy piszoárnál pisiltem épp, mikor kolléganő hátam mögött ellibbent, mert eggyel bentebbi helyiség tartalmazza az ülős WC-t. :) Ezt a mellékhelyiséget koedukáltként használjuk, mert a dedikált férfi és női WC-hez akár 20-25 m-t is menni kellene. :)

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

Volt valami cikk a zindex valamelyik magazinjában (feltételezem Velvet), erről, hogy hová vigyék pisilni a gyereket a szülők.

Én a lányomat a férfi WC-be vittem, mert neki mindegy, én meg ne stresszeljem a nőket. Sose volt ebből gond.

A Velvet(?)-en kihozták, hogy fordítva kéne.

Fura egy világ ez.

disclaimer: ha valamit beidéztem és alá írtam valamit, akkor a válaszom a beidézett szövegre vonatkozik és nem mindenféle más, random dolgokra.

A WC ülőkéről egy lány egyébként is mindenféle fertőzést könnyen összeszedhet, szóval az egyik első dolog, amit egy lánygyermeknek megtanít az ember az az, hogy nyilvános WC-ben papírból fészket rak pisilés előtt.

disclaimer: ha valamit beidéztem és alá írtam valamit, akkor a válaszom a beidézett szövegre vonatkozik és nem mindenféle más, random dolgokra.

1) Nem tudom, ti milyen helyekre jártok, én ez alatt a 40+ év alatt nem láttam még ordas férfifaszt nyilvános WC-ben a sajátomon kívül.

2) És ha lát, akkor mi lesz? Megáll a fejlődésben? Ne legyünk már ennyire prűdek!

persze ez csak a saját döntésemet magyarázza, te attól még oda viszed a gyereket, ahová szeretnéd.

disclaimer: ha valamit beidéztem és alá írtam valamit, akkor a válaszom a beidézett szövegre vonatkozik és nem mindenféle más, random dolgokra.

Szerkesztve: 2019. 11. 03., v – 17:18

Nekem teljesen mindegy, hogy férfi és női wc is van, vagy csak közös.

Az én problémám ott szokott kezdődni, hogy van külön női wc, és csak ott van pelenkázó. (szerencsére az utóbbi években erős a javulás ezen a téren)

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Tobbnyire egyutt utazik a csalad, de ha ugy alakulna, hogy egyedul mennek valahova a lanyommal, minden rossz erzes nelkul vinnem be pelenkazni a noi wc-be. Kesobb pisilni meg foleg.

Kapcsolodo: https://divany.hu/szuloseg/2019/10/30/apa-kislany-mosdo-eredmeny/

Szerkesztve: 2019. 11. 04., h – 07:58

Gender neutral wc melle szerintem valoban illene csak noi es piszoar. Az, hogy van par koedukalt fulke az oke. De az, hogy nincs piszoar, az kibaszas a nokkel is, mert a ferfiak kb 2 percet toltenek el egy fulkeben, mikozben a piszoarral megvannak 40 masodperc alatt, gender neutral esetben minden sort feltartva. A ferfiakkal nagyobb kibaszas, mert nekik is sorba kell allniuk a WC-n, de a nokkel is kibaszas, mert nekik is az eddiginel tobbet kell sorban allniuk.

 

De az meg a kisebb bun, ha nem akartak piszoart epiteni, csak gendersemlegest. De lattam olyat, ahol egy szinhazban leromboltak a meglevo 5 piszoaros ferfi WC-t, es azota egy gender neutral fulketenger van nagy sorral. Ez barbarsag, statisztikai analfabetizmus, idiota ideologiak gyozelme es kibaszas minden erintett vendeggel.