Visszavont appok Play linkjei

Fórumok

Ha néha teljesen érthetetlen okokból visszavonnak egy appot, akkor azok továbbra is elérhetőek maradnak azok számára akik már legalább egyszer letöltötték. A Play-en viszont nem lehet ezek után rájuk keresni. A saját appok listája pedig egy idő után átláthatatlan méretűvé válik.
Van olyan oldal ahol elérhetőek a visszavont appoknak a Play linkjei?
Mert bejelentkezve ezek továbbra is működnek ha meglennének a linkek.

Hozzászólások

Ebben te teljesen biztos vagy? Nekem legalább 3 olyan appom van ami eltűnt a play-ből, a Play alkalmazás Saját alkalmazások és játékok / Könyvtár részben 2 már egyáltalán nem látszik, de a harmadik mellett sincs letöltési lehetőség. (A víírusos CamScanner és a Llama eltűnt, az iGo Szülinap ott van, de nem telepíthető).

=====
tl;dr
Egy-két mondatban leírnátok, hogy lehet ellopni egy bitcoin-t?

A listadban ott van, de csak olyan kutyure telepitheted, ami kompatibilis vele a keszito szerint.
A Llama alol valoszinuleg kihuztak a hozza szukseges interface-eket.
Az iGO Szulinapp kompatibilitasi listajat meg eleg furara talaltak ki kiadaskor, es nem huztak utana.
A CamScannert nem ismerem.

--
When you tear out a man's tongue, you are not proving him a liar, you're only telling the world that you fear what he might say. -George R.R. Martin

Vitatkozok veled.

- Ha nem a fönt általam megadott helyen van a listám, akkor szerinted hol érhető el?
- Fent általam megadott helyen látom az inkompatibilis appokat (pl. csak X gyártó termékére telepíthető app ott látszik Y terméken is a listában, de nincs mellette telepítési lehetőség.) Én ezzel szemben 2-t nem látok a listában, a harmadik viszont látszik, de nem telepíthető. A LLama pont azért tűnt el a Play-ből, mert újabb droidokkal már nem kompatibilis - ellenben még vannak a forgalomban/használatban régebbi eszközök, azokra még jó lenne. De nem elérhető. A CS-t most törölték a Play-ből a múlt heti (?) vírusosság miatt. Mind a kettő eltűnt a listámból

(Fenti listából egyébként - most már jó ideje lehet törölni is, szóval mitől is lenne kezelhetetlen méretű? Én pont szoktam takarítani *aazokat*, amik nem feleltek meg. Így új eszközre sokkal könnyebb felrakni a nekem megfelelő hanglejátszót, könyvolvasót, GPS-buzerálót, stb-t, mint ha a százféle valaha végigpróbált közül kéne kiválasztani a tök egyform,a nevű és ikonú vacak közül azt, ami nekem jó volt.)

=====
tl;dr
Egy-két mondatban leírnátok, hogy lehet ellopni egy bitcoin-t?

Igazad van de azt tegyük hozzá, hogy desktop weboldalként kell megnyitni hozzá a Playt. Akkor minden appodat mutatja, azokat is amikhez nincs éppen regisztrált kompatibilis android eszközöd. Ezeknél természetesen nem tudsz mit kiválasztani install célpontként.

Ha Androidról nyitod meg a Play appot, akkor ott nem is látod azokat az appokat amik azzal az eszközzel nem kompatibilisek.
Viszont eltűnni csak akkor tűnik el teljesen egy app, ha szándékosan malwaret terjesztett, valamilyen jogi probléma merült fel. Elég sok app lett leszedve GPL sértésért. Ilyenkor a Google visszautalja a pénzt azoknak akik addig megvették ha fizetős volt.

De most a teljesen legális de valamilyen csavaros marketinges megfontolásból a fejlesztő által eltávolított appokra gondolok.
Például Angry Birds Stella
Még a web archiveokban sem tanálom, mert anno ez valami kapcsolt Facebookos próbálkozás volt a Roviotól. Minden régi oldal amit találtam egy facebook oldalon át jutna el a Play-es linkre, de a facse már akkor teljesen antiszoc portál volt amiből a web archíválók semmi értelmes tartalmat nem tudtak lementeni.

Ha a fejlesztő szedi le az alkalmazást (unpublish), akkor aki már megvette/telepítette, az továbbra is eléri a közvetlen linkkel. A keresésnél nem jelenik meg nekik sem.

Közvetlen link:
market://details?id=...
vagy
https://play.google.com/store/apps/details?id=...

Ha a Google szedi le ToS violation miatt, akkor mindenkinek eltűnik a store-ból. Lementett apk-ból továbbra is fel lehet tenni, és az alkalmazáson belüli vásárlások is megmaradnak.

Ha malware miatt szedték le, akkor esélyes, hogy a Play Protect letörli a kézzel feltett apk-t is, hacsak nincs direkt kikapcsolva.

Ezek a linkek csak az alól a google fiók alól látszanak, akiknek megvan az app.
Hiába csinálsz róla listát, ha másik google fiókkal nézed, érvénytelen a link.

De pont erről írtam. Az appok megvannak, szóval a linket használva tudom telepíteni őket. Az a probléma, hogy a Play kereső akkor sem hozza be ha egyébként megvan. A MyApps alatt ki lehet ugyan keresni, de ha már eléggé sok appod van akkor ez nem túl barátságos megoldás.
Ha van egy link lista onnan lehet legkönnyebben megtalálni és telepíteni a "birtokolt" de már visszavont appokat.
Vagy ha tudsz ennél hatékonyabb módszert arra is kíváncsi vagyok.