Óriási mennyiségű eBook-ot osztogat ingyenes letöltésre a Microsoft

A Microsoft egy rakás eBook-ot kínál ingyenes - jól hallottad -, ingyenes letöltésre!

Largest FREE Microsoft eBook Giveaway! I’m Giving Away MILLIONS of FREE Microsoft eBooks again, including: Windows 10, Office 365, Office 2016, Power BI, Azure, Windows 8.1, Office 2013, SharePoint 2016, SharePoint 2013, Dynamics CRM, PowerShell, Exchange Server, System Center, Cloud, SQL Server and more!

A FAQ szerint nincs az akcióban semmi trükk. Bárki bármennyit vihet, a letöltési oldalt linkelheti, terjesztheti, közösségi oldalakon megoszthatja stb. Az eBook-ok nem időkorlátos, hanem teljesértékű verziók.

A letöltési oldal itt található.

Hozzászólások

Kétségbeesett próbálkozás, szánalmas, hogy már szerintük se ér semmit a könyvük, sőt, a benne levő technológia leírása sem. A mobil bedőlése után tudjuk mi következik.

(ide ide ide a köveket...nyilván vicc)

Csak a szokásos...

Kb. 0,5 másodpercig átvillant az agyamon, hogy ezek tényleg könyveket osztogatnak, de győzött a realitásérzék, majd elolvastam a listát.

No meg az a csúnya a dologban, hogy nem elég leírniuk, több sorban bizonygatniuk kell, hogy ez most nem átverés tőlük, nincs apróbetűs rész, stb. stb. stb...

És még csak örömöt sem érzek, hogy ilyen szánalmasak.

Errol a textilipari emberek jutnak eszembe mikor kihirdetik, hogy mindenki kap 1000 HUF jutalmat es kitor a forradalom ,hogy xy miert ugyanannyit kapott hiszen nekem 2 gyerekem van...

Miert szanalmasak? Azert mert TE szemely szerint nem talaltal semmit ami a munkadat segiti az egy dolog de azert ne zarjuk ki azt a lehetoseget, hogy masnak ez hasznara valik.

Könyv, értsd termékeink leírása.

Most jobbra néztem, a kimondottan csak szakkönyveket tartalmazó könyvespolcra. Matematika, fizika, informatika, zene, tánc, sakk, karate témájúak. Kb. 200 könyv, és egyik sem(!) ilyen. Van még pár másik polc is a többi szobában, biológia, kémia, orvostudomány témájú könyvekkel. Megnézzem azokat is?
--
♙♘♗♖♕♔

Kisbarátod legfeljebb a gelei meg a tigrincs, akik szerint a "kb minden szakkonyvrol elmondhatod" az egy jó válasz arra, hogy "Könyv, értsd termékeink leírása".
Amúgy biztos van hasznos ebben a listában, de ebben a szálban nem ez a "vita" tárgya.
--
♙♘♗♖♕♔

Fizetnek érte?

sztem kéne nekik. Egyébként meg ajándék lónak ne nézd a fogát. Ez tényleg sok könyv és tényleg nagyon specifikusak.
Egyébként meg olvassál man pageket ha ez nem teccik lol...
(a könyvekről: egy-kettőt még én is át fogok lapozni pedig én nem foglalkozom m$-sel...)

--
GPLv3-as hozzászólás.

Tényleg nem értem, miért görcsölsz még mindig ezen. Az informatikai (de bármilyen más témájú) szakkönyvek egyik része egy konkrét cég saját termékének leírása, másik része meg egyáltalán nem ilyen. A felajánlott listán leginkább az előbbiek szerepelnek. Miért fáj neked az, ha valaki ezt a nyilvánvaló dolgot megjegyzi?
--
♙♘♗♖♕♔

Belennéztem néhányba: találtam jópár 1-2-3-4 oldalas valamit - én ezeket ebooknak nem hívnám, de legyen. De mondjuk arról valaki felvilágosíthatna, hogy jól látom, hogy pl. a WINDOWS_SERVER_2008_R2_E-BOOK.XPS egy beszkennelt és XPS-sé alakított ebook? 200-300%-ra nagyításnál eléggé gyanúsak a látványvilág egyes elemei. Persze nekem aztán nem gond, torrenten is ilyenek szoktak lenni a gagyibb rilízek.

=====
tl;dr
Egy-két mondatban leírnátok, hogy lehet ellopni egy bitcoin-t?