OS X Beta Seed Program

Címkék

Az Apple OS X Beta Seed Program keretében a felhasználók letölthetik és ingyen tesztelhetik az OS X kiadás előtti verzióját. Eddig évi 99 dollárt kóstáló fejlesztői fiókkal kellett rendelkezni ahhoz, hogy valaki ezzel a tesztelési lehetőséggel élhessen.

OS X Beta Seed Program

Most elegendő egy Apple ID, egy titoktartási nyilatkozat elfogadása. Ha ezek megvannak, akkor indulhat a "MavericksBetaAccessUtility.pkg" letöltése. A csomagra való duplakattintással indul a telepítő. Rendszerkövetelmény:

  • OS X Mavericks 10.9 or higher already installed
  • 2 GB or more of memory
  • 8 GB or more of available space

A programba jelentkezni itt lehet.

Hozzászólások

Mavericks óta ingyenes az OSX. Logikus lépés volt ezután az ingyenes beta is.

Major release nem volt azota (se ingyenes, se fizetos), minor pedig ketto. Egyeb kerdes?

Nem mintha az ingyenes frissitgetes tul sok vizet zavarna, Mac hardver nelkul ugyse telepul, se kozvetlenul, se virtualizalva. Marmint legalisan.

Egyebkent nem hiszem, hogy a mezei user-eknek hianyzik ez, az OS X-bol jelenleg sajnos meg a release-ek is eleg sokat bugzanak, nemhogy ezek a devseed-ek.

Hááát ez olyan róka fogta csuka. A német PearC hivatkozik erre mivel véleményük szerint az eula elolvasásához meg kell venni előbb a terméket. Az érvelésük bíróságon még nem lett kipróbálva tudtommal.

Viszont: https://www.apple.com/osx/specs/ és az eula elérhető ha valaki nagyon akarja akkor el tudja olvasni. A dobozon - most 10.4 van itt a polcon - meg Machintosh számítógép a követelmény....

Megy a Fusionba a RHEL7 mellé. :-)