Pályakezdő rendszergazdát keresünk

Fórumok

Pályakezdő, hardveres affinitással rendelkező rendszergazdát keresünk budapesti munkahelyre, országszerte telephelyekkel rendelkező vendéglátóipari céghez.

Feladat: linux és windows munkaállomások, heterogén számítógép hálózatok üzemeltetése, általános végfelhasználói támogatás nyújtása, rendszeres vidéki kiszállással.

Végzettséghez nem ragaszkodunk, fontosabb a jelenlegi csapatba történő beilleszkedés, a felhasználókkal történő gördülékeny kommunikáció.

Pályakezdőket szívesen várunk, kikben a szándék már megszületett a rendszergazdai, informatikai műszerész pálya elsajátításához, és ehhez az alapvető első lépéseket már megtették. A további lépésekben tapasztalt szakemberek segítségére, támogatására számíthat a jelentkező.

B kategóriás jogosítvány szükséges.

Juttatások: az informatikai iparágban megszokott fizetésekhez képest alacsony, pályakezdő fizetéshez képest magas, az un. válság múlását követően több természetbeni juttatási formával kiegészítve, az elsajátítható tudás és megszerezhető tapasztalatok oldaláról tekintve korrekt.

Jelentkezni a palyakezdo.rendszergazda (kukac) gmail (pont) com címen önéletrajzzal lehet.

Hozzászólások

jajmar, itt is ez a titkozolas, gmailes cimmel.. mikor nonek fel a cegek?

aktuális még a hirdetés?

A netpincér egy rakat szar ! :)

Jah, szoval legyel mindig ebren, legyel kepes bejarni az orszagot (legalabb nem sajat) kocsival,
Hozzad hasonlo alulfizetett "tapasztalt szakemberek" kozott,
(90e?)
es majd egyszer ha elmulik a "valsag" akkor talan lesz jobb is. (Lesz egy fenet, kivagnak a verbe es felvesznek valakit aki (még) lelkes. Cserebe nem kell hogy ertsel hozza igazabol, eleg ha feltudsz rakni egy ubuntut (arch linux?) kepes vagy megoldani egy "nem nyomtat a word" jellegu problemat?
Kiraly, ha lenne jogsim, mar mennek is! *ironia*

// Azt nem is figyeltem, hogy meg a koszos vasakat is nekem kellene forasztanom + a halozat kiepitest is nekem kellene szogelnem? (hw affinitas igenylese) //

--
"Biztos én vagyok a béna, de csak azt sikerül elérnem, hogy kikapcsol a monitor."

Megint egy építő jellegű hozzászólás...
Egyébként nem tudom mi a bajod. A hirdetés teljesen korrekt. Bár elfogult vagyok, mert valaha én is hasonlóképp kezdtem. Nagyon örültem, hogy van olyan cég, aki 0 gyakorlati tapasztalattal alkalmaz, és ahol aztán pár évig alacsonyabb fizetés mellett, de tanulhattam, és gyakorlatot szerezhettem a későbbi magasabb fizuhoz és „komolyabb” munkakörökhöz. Sosem bántam meg, és sose ért ebből hátrány (inkább csak előnyöket tudnék mondani).

A "nem reggeliztem es ezert morcos vagyok" teljesen egyertelmu okon kivul? Nagyon nem tartom ertelems/korrekt/egyebb pozitiv dolognak a valtsaggal valo takarozgatast, igergetest - ha uj emberre van szukseguk, akkor a valtsag ellenere is elegge jol megy - vagyis arra hivatkozni elegge "problemas" - foleg, hogy leirjak, hogy amugy se szamitson kiemelkedo berezesre.

--
"Biztos én vagyok a béna, de csak azt sikerül elérnem, hogy kikapcsol a monitor."

Küldetem email-t, ha még aktuális a hirdetés