HUP téli sörözés

Címkék

A HUP nyári és téli sörözése lassan már hagyománynak mondható. Nyáron július utolsó pénteke - a nemzetközi Sysadmin Day - körül, télen pedig december elején jön össze a HUP olvasók "kemény magja" Budapesten és az ország más központjának számító helyén, például Szegeden is. A HUP fórumában idén is szerveződik a téli összejövetel, aholis kultúrált étkezés és szolid alkoholfogyasztás mellett folyik a baráti beszélgetés a HUP olvasók közt, nem kizárólag a HUP témáiban.

A "sörözés" megnevezés természetesen csak iránymutató, simán átcsaphat (forralt) borozásba, rumpuncs, antialkoholistáknak forró kakaó, vagy egyéb más (téli) ital elfogyasztásába. Az összejövetel időpontja s tán még a helye sincs lefixálva. Ha szeretnél résztvenni az összejövetelen, akkor segíts a megtervezésben.

NEM csak férfiaknak!!11

Hozzászólások

Sziasztok!

Mivel az utobbi idoben ugy lattam, hogy elegge sokan vagyunk Veszprembol is, valamint a kornyekrol, ezert feldobom annak az otletet, lenne-e kedvetek egy HUP teli sorozest megejteni Veszpremben is. A helyszin lehetne a Gosser, ott egeszen turheto a kaja es az arak is. De ha kizarolag kulturalt sorozesrol lenne szo, akkor DC nappalit vagy Sorpincet ajanlom.

Valaki csatlakozna?

Hi!

Sorozes kozben telefonalni? Szentsegtores! :D

Amugy meg igaz, hogy 20 emberrel tele a Gosser, de 20-an szerintem nem leszunk.

A nemodhanyzok problemajara nem is gondoltam, mivel igaz, hogy nem dohanyzom, el tudom arra az idore viselni, ha mellettem cigiznek.

Mit javasolsz helyre es idopontra?

Bevallom en szeretem a Gossert csak a velemenyemet akartam elmondani es hat a sorozes nem erint igy is hulye vagyok plane ha innek... Ha nincs nagy cigifust en is el tudom viselni. Egyebkent mindig akkor hivnanak ezren amig a Gosserben vagyok. De ha tenyleg nem leszunk sokan akkor legyen ez...

Akkor szerintem legyen december 8-án, szombaton, úgy tűnt a kommentekből, hogy mindenki ezt az időpontot preferálja. Helyszínként pedig én (a budapesti sörözésre) a Billy Rottent javasolnám - ez egy kávézó/söröző, amit legutóbb már a Gutsy Release Party keretében kipróbáltunk, és jól vizsgázott. A legfőbb előnye, hogy meg lehet azt oldani, hogy mindenki rendeléskor rögtön fizeti a saját italát, így nincs szükség arra, hogy ott számolgassuk a pénzt, és attól sem kell tartani, hogy a leglelkesebbnek a végén ott kell maradnia mosogatni.

Csapolt Staropramen és búzasör (ha jól emlékszem, Hoegaarden) van - és persze nem csak sör van, hanem például tea is. :)

A hely egyébként a 7. kerületben, a Rottenbiller utca 32. szám alatt található - pár percre a hetes busz Huszár utcai megállójától, a 73-as, 74-es, 76-os trolik megállói közvetlen közelében (Google maps).

Mindenféleképpen érdemes megoldani a dohányzó-nemdohányzó kérdést. Ennyi erővel azt is lehet mondani, hog ha a nemdohányzók kibírják addig a füstöt, akkor a dohányzók is bírják már ki, hogy nem gyújtanak rá. Ha nem megoldható, akkor én biztosan nem megyek, sajnálom.

Budapesten élő dohányos, hup akti-/inakti -vista, keresi hasonló kiszerelésű sortársait, egy felhőtlen beszélgetéssel egybekötött alkoholizálás reményében.
Ha magadra ismertél jelezd kérlek "+1"-el.