Elkapkodták a linuxos gPC-t

Címkék

Nemrég volt szó a Wal-Mart által forgalmazott 199 dolláros "Everex Green gPC TC2502" nevű filléres Linux PC-ről. Az olcsó, energiatakarékos PC-t a megjelenés után röviddel elkapkodták, a forgalmazó weboldalain a vásárolni szándékozók csak a "sold out" üzenettel találkozhattak. A Wal-Mart illetékese megerősítette, hogy a gPC az elmúlt hetek legjobban pörgő desktop számítógép árucikke volt. Az forgalmazó jelezte, hogy a készlethiány ideiglenes és a tervek szerint a következő hetekben ismét elérhető lesz a stuff. Bővebben itt.

Hozzászólások

Már "várom" a hírt, ahol az olvashatjuk, hogy a Microsoft megpróbálja feljuttatni a Vista/XP-t a gPC-re, ahogy töténik az az OLPC laptopoknál is.

egy hétig övék volt a legtöbb eladás... ha ezt egy kicsit meg tudnák nyújtani, akkor eljöhetne a "Linux desktop éve" :)

---------
"Ha igazat mondasz azt végig unják, ha feldíszíted azt jól meg dugják"
szerény blogom -- új címen!

Leszedtem gondoltam kipobazom ugy is van helyem vinyon. Bebootol a live cd, lassan de biztosan. Utana kattannek az Install ra de hibaval eldobja. Hiba uzit most nem tudom masolni mivel nincs itt a gep amire tettem volna. Netet nagy nehezen megette (belso halo). Van meg mit javitani, de jo kezdemenyezes. Hajra-hajra, csak ne kapkodjak mar el ennyire a dolgot.