HUP vasgyűjtés - számláló

Címkék

Amint azt észrevehettétek felkerült az oldal bal felére egy számláló a gyűjtés állásáról. Jelenleg 55 000 forint gyűlt össze. De! Nem kell megijedni, mert eddig csak két ember (rka, és Szabó Áron Róbert) adománya "látszik", tehát aki nem olvasta a nevét, annak még nincs feldolgozva az utalása.

A banki utalások feldolgozásának dátuma 2006. 04. 11, plusz nálam van egy utalás kivonatának HTML-ben lementett verziója.

Tehát még egyszer: azoknak a támogatása, akik a fent említett dátum után utaltak, még NINCS benne!

Remélem hamar hozzáférhetünk a számlához elektronikus úton is. Addig is, akinek van lementett (HTML, excel, stb.) másolata az utalásról, az elküldheti a trey () hup ! hu-ra, és azonnal frissítem a donate meter-t.

Hozzászólások

A szamlalo fuggoleges oszlopa gondolom a mar beerkezett (feldolgozott) utalasokat jelzi. Ekkor viszont elso latasra (legalabbis nekem) megteveszto, hogy ugyan olyan szinu, mint allul a "hiany" szama, ami _nem_ az oszlop magassaga. (Azaz szerintem az oszlopnak olyan szinunek kellene lennie, amilyen a hozza tartozo szam.)

--
abli

a vasgyüjtést külföldiül is reklámozni kéne, hogy azok is könnyen adományozhassanak, akik csak a linkek miatt jönnek ide. ugye?

igen, csak kulfoldrol igen draga mulatsag a wired transfer es maceras is. az lenne jo, ha egy kulfoldon elo hup-tag -- akiben mindenki megbizik -- nyitna egy ebay accountot, s 1-2 klikkelessel milliok tudnanak igy kuldeni akar csak nehany dollar/eurot. nem tudom, hogy trey akar-e ilyesmivel foglalkozni, ill. lenne-e olyan tag akire ezt ra lehetne bizni.

Gondolom paypal-ra gondoltal. Azt tényleg csak külföldön lehet fogadni.

Van viszont moneybrokers.com, ahova lehet küldeni, és itthon le is lehet venni a pénzt a számlára. Az pénz felvételének egyszeri a díja, így ha csak a végén veszi trey ki a pénzt, a költség elhanyagolható.

G