SMTP szerver web frontend

Sziasztok!

Évekkel ezelőtt csináltam egy Postfix, MySQL alapú rendszert amit kizárólag mint "kimenő smtp" szerver, tehát csak küldésre használtam. Nem tömeges levél, szervereknek relay, mentés szoftvereknek smtp szerver stb. Az SQL-hez PHP-ban írtam egy kezelő felületet ahol fel lehet venni hozzáféréseket, kimenő rejtett másolatokat be lehet állítani, feladót engedélyezni. Ez eléggé csere érett már ( régi Debian ), és nem annyira vonz újraírni az egészet, van jobb dolgom. Illetve a SASLAuth eléggé idegesítően a legrosszabbkor áll be mindig, ezt is Dovecot auth-ra kellene cserélni.

Kérdésem, hogy létezik minimum ennyi tudású webes kezelőfelület Postfix/MySQL/MariaDB-hez? DKIM is kérdés, de azt beállítom "kézzel", nem kell tudni a felületnek, nagyon ritka, hogy új domain jelenjen meg a küldők közt.

Fogadni nem kell tudnia, sőt azt is el kell kerülni, ha valami1@domain.hu és valami2@domain.hu is létezik mint hozzáférés akkor a valami1@-ról valami2@-ra küldött levelet helyben akarja kézbesíteni.

Guglin túl vagyok.

Hozzászólások

A postfixadmin és az ahhoz való leírás egy elég jó alternatíva lehet. Minden más amit ismerek, ágyúval verébre. Pl. hosting panelek: i-mscp

Rég láttalak névrokon. Hosting panel felesleges. Igazából a szerver oldali beállítások is megvannak, egy helyen vérzik a SASLAuth miatt. Csak érdeklődésként dobtam be. A normál kliensből történő küldést a levelező szerverek kezelik ( ISPConfig, Zimbra ) csak van olyan forgalom amivel nem akarom azokat terhelni. Sokszor jól jön egy ilyen SMTP.

ispconfig multiserver, plusz egy mailszerver, csak mail server opcióval