( Madman | 2016. 05. 25., sze – 12:56 )

mindig mosolygok mikor ilyen jellegu cikkeket latok, ez kb az a kategoria amivel csak otthon foglalkozik barki is.
Ez az egesz tulfokozott paranoia nem is csak contactless korben de hogy mar jajj online se vasarolunk mert minket fognak meglopni, elcsalni, mittudomen mar mar nepbetegseg mereteket olt.
Ha a sotet kozepkorban akartok maradni es a parnaba varrni az ezreseket akkor hajra, de pont az ilyenek miatt szinte lehetetlen otthon ertelmesen online vasarolni, 10bol 1 bolt ha elfogad kartyat online (most kifejezetten informatikai cuccokrol tudok csak nyilatkozni ez ugyben), 10bol jo ha 6-7 fogad el szemelyes fizetesnel. Ezek mar reg mind 10bol 10 kellene hogy legyenek mind online mind szemelyes teljesitesnel, es az egyik oka ez a mindenki be van szarva hogy pont az o 200 forintjat fogjak ellopni...
En mar vagy 10 eve hasznalok online fizetest egyetlen problema nelkul, es osszesen egy ismerosom van akinek valaha volt ilyen problemaja, neki annyibol allt a dolog hogy felhivta a bankot hogy valaki hasznalta a hitelkartyajat ez meg ez a tetel volt ugyhogy ezeket az osszegeket nem fogja visszfizetni (ugyebar credit cardrol van szo nem debit), mondtak neki hogy jo semmi gond elnezest kertek es kozoltek hogy kivizsgaljak es kuldenek masik kartyat. Ennyi.