( lazly | 2010. 05. 30., v – 12:46 )

Azt mondjatok meg kerlek miert veszi mindenki egy alsokozepkategorias cegnel komolyabban az almas nepet? Nulla avagy zera innovacio, tulkep az elet semmilyen teruleten nincs senki raszorulva a komoly 8%os penetraciojukkal, se valamilyen protokol, se desktop, se mobil teruleten, mindenhol elhanyagolhato. Elhiszem hogy hype meg minden, de azert megis csak mi lennenk a szakma, lepjunk mar at rajta egy picit. Hihetetlen hogy ezek a komolytalan, orrukat iszonyuan magassan hordo nepekkel kell foglalkozni.

Nekem ez a velemenyem. Ha:
- desktopot akarok ami jol mukodik akkor Linux, nem kerdes
- desktopot akarok amire millio 3rd party cucc van akkor Win
- mobilt akarok ami fasza, gyors es megbizhato (es normalis telefon alakja van) akkor symbian
- mobilt akarok amire sok a 3rd party alkalmazas, tapizos es lehet vele villogni akkor android
- ipadot szora se meltatom, komolytalan semmire nem jo cucc, egy rohadt USB nincs rajta. Nekem meg van pendriveom es szeretem hasznalni.
- iTunes, ahol a free cuccok beszerzesehez is adjak meg bankszamlaszamot, es persze mashogy nem tudok az almas cuccomra telepiteni, ugyan mar kerem...

Na szoval ennyi, es megegyszer kiemelnem, nem tetszik hogy a szakmara is kezd atterjedni ez a atlatszoan mesterkelt hype.
De a marketingeseknak grat.

-------------------------------
"A gorog katolikus noknek 8 dioptria alatt nem kotelezo a bajusz!" avagy "Nozni csak muholddal lehet..." | http://lazly.hu