[UP] Közösségtalálkozó és kiadási bulik az Uránia moziban

Címkék

Idén ismét együtt ünnepeljük a Firefox böngésző, a Thunderbird levelezőprogram és más Mozilla termékek kiadását, valamint a LibreOffice irodai programcsomag új verziójának megjelenését is. Örömünkre szolgál, hogy idén az Ubuntu és a Fedora közösség is velünk ünnepel. Az ismeretterjesztés és a közösségépítés mellett fontos feladatunknak érezzük, hogy az érdeklődők számára érdekes és testhezálló feladatokat találjunk a közösségek keretein belül. Szükséges hangsúlyozni, hogy mindenki végezhet a szabad szoftveres közösségek számára hasznos munkát és ehhez nem kell programozónak vagy számítástechnikai szakembernek lennie.

Ezt a célt szem előtt tartva tárjuk fel a lehetőségeket, miközben filmvetítéssel, rövid előadásokkal és meglepetésekkel tarkított programokat kínálunk az Uránia Nemzeti Filmszínházba 2012. május 19-én ellátogatók számára. Az esemény filmvetítéssel indul 16 órai kezdettel, így érdemes egy negyed órával a kezdés előtt a helyszínre érkezni.

A rendezvény minden programja ingyenes. Részvételi szándékodat a rendezvény Facebook esemény oldalán tudod jelezni: http://is.gd/nyiltnap

Hívd el barátaidat, munkatársaidat is, és oszd meg ezt az eseményt velük. Töltsd le, nyomtasd ki, tedd ki: http://is.gd/nynplakat

Időpont: 2012. május 19., szombat, 16:00 óra
Helyszín: Uránia Nemzeti Filmszínház – 1088. Budapest Rákóczi út 21.

Hozzászólások

Kicsit elcsusztam, szoval nagyon jo esellyel nem tudok eloadni, de ha tudok elmegyek.
--

Ki oda vagyik, hol szall a galamb, elszalasztja a kincset itt alant. | Gentoo Portal 

Érdekel, ugyanakkor nem alkalmas az időpont. Viszont szerintem nem szerencsés azokat - így engem is - kizárni, akiknek nincs Facebook accountjuk.

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

Biztos félreérthető, mert többen félreértették. De ha belegondolunk, életszerű, hogy odamegy valaki, és nem engedik be? Ez egy mozi, egy nyilvános hely, az megy oda, aki akar. Tavaly még hajléktalan-gyanús ember is volt, ott lakmározott a tortából. :) A Facebook jelentkezés azért kellett, hogy a szervezők lássák, hogy mégis, kb. hányan jönnének. Tipikus ugyanakkor, hogy messze nem mindenki jön el, aki bejelöli, hogy eljön. De legalább biztos, hogy sokkal többen nem lesznek. Kínos volna, ha egy ~50 főre méretezett rendezvényre 500 ember jönne el.

Köszönöm az infót. Mondom, mennék, de a szombat nem alkalmas. :( A mondandóm lényege az volt, hogy a Facebook egy zárt közösség, így elég szerencsétlennek tartom, ha bármi azon keresztül érhető el. Olyan ez, mintha csak az OTP folyószámlával rendelkezők jelezhetnének vissza, hogy mennének. Egyszerűbb lenne egy webes felület, amely kér egy mailcímet és egy visszajelzést, hogy menne-e a rendezvényre az érdeklődő. Vagy egy e-mail cím, amin ezt jelezni lehet.

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE