Humble Indie Bundle 2

Címkék

A körülbelül fél évvel ezelőtti Humble Indie Bundle sikerén felbuzdulva a független játékfejlesztő cég, a Wolfire Games újabb hasonló akciót hirdet. Mostantól egy héten át annyit fizethetünk 5 multiplatform játékért amennyit áldozni szeretnénk rá.

Az öt játék:

  • Braid - Érdekes platformjáték, ahol különböző rejtvényeket kell megoldanunk a lehető legtöbbféle módon, az idő változatos manipulálásával.
  • Cortex Command Kétdimenziós, oldalnézetes akciójáték, ahol egy katonát alakíthatunk. A játék érdekessége, hogy a felszereléshez, fegyverekhez szükséges aranyra bányászással tehetünk szert.
  • Machinarium - Flashalapú "point-and-click" kalandjáték, melyben egy robotot irányíthatunk különböző helyszíneken és faladatokon át.
  • Osmos - Stílusa szerint fejtörő, ügyességi játék. A környezet nagyon elegáns, űrszerű. Célunk az általunk vezérelt porszemmel elnyelni a nálunk kisebb porszemeket és ezáltal nagyobbra nőni. Viszont figyelnünk kell a nálunk nagyobb porszemekre, mert könnyen elnyelhetnek minket is hasonlóképp.
  • Revenge of the Titans - Valós idejű stratégai játék, "torony védő" stílusban. A történetben a földet megtámadó Titan horda ellen kell védekeznünk, tornyok és egyéb védelmi konstrukciók építésével, fejlesztésével, harci egységek gyártásával.

A honlapon egy egyszerű űrlap található ahol megadhatjuk a játékokra szánt összeget és hogy miképpen szeretnénk fizetni (PayPal, Amazon.com, Google Checkout). Eldönthetjük, hogy a fizetett összegből, hogy részesüljenek a játék készítői, illetve a kettő támogatott alapítvány, a Child's Play és a Charity és Electronic Frontier Foundation.

Végül a megadott e-mail címünkre meg fog érkezni a letöltési link. Mind az öt játék multiplatform, tehát fut Mac OS X, Linux és Windows rendszereken is.

Hozzászólások

Múltkorira is beruháztam (Steamen is aktiváltam a napokban), tegnap este erre is.
A Braid, Osmos és Machinarium egyaránt remek játékok, főleg a Braid fogott meg. A másik kettőt nem ismertem a vásárlás előtt, de ha időm lesz rá, megnézem őket.

----
i3No7V 3W 3^V37

Megvan az első is, megvettem ezt is. Remélhetőleg ismét nagy sikere lesz és fogják ezután is folytatni.

az osmosnál hogy sikerült porszemnek elnevezni a sejtünket? :)

jó kis bundle, de csak akkor venném meg, ha steamen lenne. (az hogy van ami már megvan belőle, még a kisebb gond, mert úgyis én választom meg az árat...)

ahogy yettenet is célzott rá, nemrégiben jött róla levél, hogy tessék itt a steam kód, aktiváld:) szerintem max fél év, és ez a boundle is bekerül a steam rendszerébe;)

"Nyugi! Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..." - Douglas Adams
"I can't win, but I can fight! And I make your life miserable."

subscribe.

ne felejtsem el otthonrol megvenni.

Tyrael

Valószínűleg én is beruházok majd erre is.

Bazzz... De jó kis cuccok ezek! :D

-- "Bízzál Istenben és tartsd szárazon a puskaport!" - Cromwell --
-- Sayusi Ando - http://sayusi.hu --

Elso 24h-ban $500.000 bevtelt hozott!!! Haha! Mi lesz itt... Gondolom siman megdonti a tavaji $1.2m-s bevetelt. Go indies, go! :)

Mahjong Zodiac. Teljes képernyőben kilóg az alja a képernyőről, valószínűleg nem a játék hibája mert több alkalmazás leszalad ami átmegy teljesbe inkább SDL bugnak gondolnám, de ha kitapasztaltam írok, csak idő kell hozzá...

--
falura elmegy, városban meg úgy sem nézik...

Az előzőre $15-t dobtam, annyit erre is rászánok. Nagyon jó kis gamék.

A videó nagyon jól össze van állítva.

Akik megvették a játékokat, az előző Humble Indie Bundle játékait (LugaruHD, World of Goo, Penumbra: Overture, Gnash, Aquaira, Samorost 2) is megkapják és mind aktiválható Steam alatt is! :)

--------------------
http://somloirichard.hu | http://fullcircle.hu