Ingyenes F1 alkalmazás iPhone tulajdonosoknak

Címkék

A múlt hétvégén sokunk örömére újraindult Formula 1 szezon. A Formula 1 az eredményekről szól és a rajongók szeretik tudni az pontos eredményeket azonnal. Akkor is, ha éppen a TV nem közvetíti, akkor is, ha éppen nincsenek számítógép közelében. Az iPhone tulajdonosoknak lehet jó hír, hogy elérhető az App Store-ból egy ingyenes alkalmazás, amely profi módon közli az eredményeket és a Formula 1 aktuális állását.

F1 2010 App
A neve Formula1.com 2010 Application

F1 2010 App
A "Home" képernyőn az éppen aktuális futam tesztjeinek, időmérőjének és magának a versenynek az eredményei találhatók

F1 2010 App
Időmérés esetén az aktuális adatokat láthatjuk a "Live Timing" alatt

F1 2010 App
Versenynaptár

F1 2010 App
Futameredmények, pontok

F1 2010 App
A egyéni világbajnokság aktuális állása

Jó kis stuff! Ajánlom minden F1 rajongónak!

Hozzászólások

már csak egy iPhone reklám hiányzik valamelyik Formula 1 autóról:)
imho a tavalyival ellentétben idén jó szezonnak nézünk elébe.

Face to face kellene megint versenyezni, csak ehhez nem fűlik már a versenyzők foga! Bahrein után el is kezdtek rinyálni, hogy nem lehet verseny közben előzni és mennyire hiányzik a box utcás taktikázás. Hát elmennek az anyjukba! Már bocsánat! Senna fentről, Prost meg innen röhög rajtuk...

Huh ez kiraly, koszi!
Semmi penzert nem hagynam ki az F1-et, de unalmas perceimben majd nezegetem ezen az osszesiteseket:)

Ehh, amióta Schumi nem Ferraris, nem is nézem.

Tud ő menni "ócska" kocsival is. 94-95 ben már világbajnok lett a Benetonnal, ami akkoriban nem a legjobb kocsi volt, bár ehhez kellett Senna halála is. 96 ban amikor a ferrarihoz szerződött, a ferrarinak köze nem volt a világbajnoksághoz. 99 már megnyerték a csapatversenyt, 2000ben már schumi is bajnok lett, utána pedig mindenkit lenyomtak.

CoreDuo L2400, 4G, Ubuntu 9.10, 2.6.31

"96 ban amikor a ferrarihoz szerződött, a ferrarinak köze nem volt a világbajnoksághoz. 99 már megnyerték a csapatversenyt, 2000ben már schumi is bajnok lett"

Tehát ebből is látszik, hogy egy nagyon jó pilóta, aki nagyon jó csapatjátékos és marha nagy mázlija volt, hogy a világ egyik legjobb csapatához került. Éppen ezért érdekel, hogy mit tud majd, ha nem a Ferrariban ül!

_ventura_ ez most nem neked szól!
Az elvakult Schumacher rajongók meg kíméljenek, legyenek szívesek, a hülye beszólásaikkal! Előre is köszönöm!

""96 ban amikor a ferrarihoz szerződött, a ferrarinak köze nem volt a világbajnoksághoz. 99 már megnyerték a csapatversenyt, 2000ben már schumi is bajnok lett"

Tehát ebből is látszik, hogy egy nagyon jó pilóta, aki nagyon jó csapatjátékos és marha nagy mázlija volt, hogy a világ egyik legjobb csapatához került!"

Ő segítette hozzá a ferrait, hogy a világ legjobb csapata legyen, nem pedig fordítva, ahogy te mondod.

". Éppen ezért érdekel, hogy mit tud majd, ha nem a Ferrariban ül"
Eddig sem csak ferrariban versenyzett a karrierje során, gyakorlatilag mindent letett az asztalra, amit csak le lehetett, mindent megnyert, amit csak meg lehetett, minden rekordot megdöntött, amit csak meg lehetett.
Mit várunk még?
Ha 10. lesz innentől kezdve, akkor is a fentiek tények maradnak, és nem tudja überelni senki - a jelenlegi mezőnyből legalábbis.

"Ő segítette hozzá a ferrait, hogy a világ legjobb csapata legyen, nem pedig fordítva, ahogy te mondod."

Jaj, ne már! Miért kell minden egyes alkalommal ezeken a baromságokon újra átrágni magunkat?! Schumacher egy zseniális pilóta. Hétszeres világbajnok, ami mindent elmond a tehetségéről, de nem lett volna az, ha nincs mögötte a Ferrari mérnökgárdája, szerelői és az egyik legnagyobb "stratéga" Jean Todt. Én nem vitatom, hogy Schuminak könyékig benne van a keze mindenben, de ugyanúgy ez fordítva is igaz. Ezek a zseniális szakemberek legalább annyira kellettek Schumacher sikeréhez és ma nem lenne 7x-es világbajnok, ha ez nem így van. Érdekes módon a sok-sok évnyi siker után, amikor nem toltak alá jó autót, akkor kevés volt a "Schumacher faktor" és nem is lett világbajnok. Aki ezt nem hajlandó elismerni, az nem lát tovább a M.S. monogramnál. :)

"mindent megnyert"

Ez nem igaz, 2006-ban nem lett világbajnok. Na, jó! Csak kekeckedtem. :)

"a fentiek tények maradnak"

Ezt senki nem vitatta.

"nem tudja überelni senki - a jelenlegi mezőnyből legalábbis."

Ezt nem tudhatod. Schumachernek is kellett pár év, amíg beérett. Lehet, hogy már itt van a mezőnyben a leendő 8x-os világbajnok, aki nem M.S. ;)

"Érdekes módon a sok-sok évnyi siker után, amikor nem toltak alá jó autót, akkor kevés volt a "Schumacher faktor" és nem is lett világbajnok."

A helyzet valójában az, hogy sok évnyi kihagyás után, 41 évesen beleült egy szarabb autóba, és így is 6. lett rögtön az első versenyen az ifjoncok között, aki benne vannak a versenyzésben, és nem estek ki.
De amúgy ha most nem is fog ennél jobb eredményt elérni, akkor is ott vannak az érdemei, akkor is ő az eddigi leges-legjobb pilóta. :)

A legjobb?! Lehet. Az eredményei azt mutatják. Én mégis úgy gondolom, hogy a nagy öregek legalább akkora versenyzők voltak. Fittipaldi, Ickx, Senna, Prost, Mansell, meg a többiek. Annál inkább, mivel 2000 környékétől már nem ugyanaz a tökös adok-kapok ment, mint korábban. A versenyek kis százalékától eltekintve unalmas, a bokszutcában taktikázós valamiket láttunk. Ezzel nem Schumi, Alonso, Kimi, Hamilton vagy Button érdemeit akarom kisebbíteni, csak egyszerűen hiányoznak a Senna-Prost, Häkkinen-Schumacher csaták.
http://www.youtube.com/watch?v=miD0fxT66D8
Azért remélem jó idény elé nézünk!

94-95 ben világbajnok lett a benettonnal, akkor a ferrari közel sem volt a világ legjobb csapata, ha jól emlékszem schumi elott 1983 ban nyertek egyeni vilagbajnoki cimet. Persze, hogy kellett a mérnök gárda, viszont schumi csapattársai sose voltak sehol hozzá képest, jó példa erre mikor lábát törte, és Irvine nem tudta megverni Hakkinent. Természetesen kellenek a jó mérnökök is, viszont Ross Brawn is Schumi-val került a ferrarihoz 96-ban, mivel ha jól tudom a benettonnál is együtt voltak. Szóval ők ketten hozták vissza a ferrarit az élcsapatokhoz. Mert akkoriban szar autók voltak a ferrarik :>

CoreDuo L2400, 4G, Ubuntu 9.10, 2.6.31

"viszont schumi csapattársai sose voltak sehol hozzá képest"

Ezt senki nem vitatta! Ha kell, akkor ismétlem magam ezerszer is a kedvedért: Schumacher egy zseniális pilóta! De ettől én még nem fogom sem isteníteni, sem utálni. Egyszerűen kíváncsi vagyok, hogy egy gyengébb vassal is olyan csodát tud csinálni, mint anno a fényévekkel a többiek előtt lévő Ferrarival, vagy azért ő sem egy UFO. :)
Kicsit olyan ez, mint az úszásban Phelps "csodaruha" nélkül. Meglátjuk, hogy így is olyan jól hasítja-e a vizet...

De hát nem érted, hogy ő már gyengébb, szar autóval is számtalanszor bizonyított?
És azt sem érted, hogy ő már igazából nem is való ebbe a sportba, mert kiöregedett?
Az tudod, hogy mit jelent, hogy valaki kiöregszik? Nézd meg a Rocky Balboa -t.
Ehhez képest a 6. hely az első futamon, teljesen új szabályok mellett is igen szép eredmény.

"De hát nem érted, hogy ő már gyengébb, szar autóval is számtalanszor bizonyított?"

Valóban? Melyik év volt az? Egyedül 1994-ben lett egyéni világbajnok - vitatott körülmények között - a Benttonnal, amikor a Williams volt a csapat világbajnok. A többi hat alkalommal a konstruktőr világbajnok vasaival lett bajnok. Ez mondjuk semmit nem csökkent az érdemein, csak az állításodat nem értem.

Akkor elmondom még 1x mert úgylátom nem érted :>
Szóval azért lett 6 alkalommal ferrari világbajnok mert, a Ferrariból csinált világbajnok csapatot. A ferrari 1983-ban nyert utoljára az F1 ben VB-t. Sehol sem volt a Renault, és a Hondák, mercik közt. Miután M.S. odament 3 év alatt világbajnok csapat lett. Szóval nem tudom mit kell bizonyítania? Természetesen senki nem lehet szar kocsival világbajnok, ez tény, lehet néha csodákat művelni 1-1 alkalommal, de schumi és a ferrari fokozatosan hozta fel a ferrarit oda ahol van. Szóval ez a mostani kiváncsiságot hogy mit fog csinálni a szarabb autóval ? Kb. azt amit annó 96 ban ha figyelted a futamokat, vagy annyit se mivel nem huszon éves mint akkor :>

CoreDuo L2400, 4G, Ubuntu 9.10, 2.6.31

Három év kihagyás után 6. (pontszerző) helyen befejezni a futamot, miközben a közben folyamatosan aktív csapattárs csak egy picivel van előtte, nem rossz:)

És ne felejtsük el, hogy a Mercedes (Brawn) tavaly az utolsó futamig fejlesztett, míg a Ferrari eljátszotta azt, mint előtte a Brawn, hogy a szezon közepén már a következő autón dolgozott.

Kit érdekel?! Egy dolog érdekel, hogy valóban annyira kiemelkedik a mezőnyből, mint ahogyan az eredményei mutatják és egy gyengébb autóval is végig veri a világot, vagy alá is kell az erős vas és közel azonos képességű pilóta, mint az "ifjú titánok". Én nem fogom senki kedvéért imádni vagy utálni, csak a tényekre és a számokra vagyok kíváncsi!