LOK2009 - a jelentkezés elkezdődött

Címkék

Ez úton szeretnénk bejelenteni, hogy az FSF.hu alapítvány szervezésében 2009 április harmadikán megrendezésre kerülő LOK2009 szabad szoftver konferenciára már lehet jelentkezni. A rendezvényen a részvétel díjmentes, de mivel a helyek száma korlátozott, így az előzetes regisztráció mindenképpen szükséges.

A rendezvény a korábbiakkal szemben nem két hanem csak egy napos, ellenben már 5 különböző szekcióban fogadja az érdeklődőket. A hagyományokat megőrizve továbbra is lehetősége van minden érdeklődőnek jelentkezni függetlenül attól, hogy az oktatásban dolgozó/résztvevő vagy sem.

Az 5 szekció igyekszik mindenki számára hasznos információkat nyújtani:

  • Ismerkedés a Linuxszal, géptermi gyakorlat: A Linuxot nem vagy alig ismerők számára próbálja megnyitni egy új világ kapuját
  • Hagyományos LOK szekció: Elsősorban azoknak lehet érdekes, akik az irodai programcsomagokkal szeretnének jobban megismerkedni, mivel az OpenOffice.org segítségével dolgozza fel az érettségi feladatokat és betekintést enged a Firefox és Thunderbird szépségeibe is. Akár az oktatásban dolgozik valaki, akár nem ez érdekes téma lehet.
  • EDU szekció: Ez talán leginkább az oktatásban résztvevőknek szól, bár például az e-learning és a zeneszerkesztés másokat is érdekelhet.
  • Szabad szoftver nap szekció: Ebbe a szekcióba már mélyebb ismeretekkel felvértezett jelentkezőket várunk.
  • Admin szekció: Ebbe a szekcióba rendszergazda vénájú érdeklődőket várunk.

A rendezvénysorozat weboldala: http://www.lok.hu
Az aktuális rendezvény oldala: http://lok.hu/2009/2009.html

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A szervezők nevében: Rózsár Gábor ( muszashi )

Hozzászólások

Idén lesz (LME) Linux konferencia, vagy ezzel kell beérnünk?

A LOK-nak és az LME konfnak összességében nem sok köze van egymáshoz szervezetileg és szervezésileg, így ez a kérdést ebben a threadban csak az LME konfot szervezők tudnák megválaszolni.
Semmiképpen nem hiszem, hogy ezek egymást helyettesítenék, szerintem ezek teljesen más témák, van akit ez érdekel, meg van akit az.

Üdv! A részletes programban szereplő "Szervác Attila: Zeneszerkesztés szabad szoftverrel" előadás milyen szoftvereket érint?

:: by BRI.
:: config :: Acer TravelMate // Ubuntu Intrepid
:: tothab [a] gmail [pötty] kom
:: black rose immortal's weblog

már jelentkeztem is, jó lesz megint összejönni néhány ismerős emberkével...

--
by Mikul@s

hogyan lehet legegyszerűbben Keletiből odajutni?

nézem a google mapson, hogy milyen buszok mennek arra, utána rámegyek a bkv.hu-ra, és bammeg, nincs olyan busz a menetrendbe, mint ami a térképen

_________________________
Hogyan?