gyári tárcsázó / néma üzemmód lecserélése, okosítása

 ( bodnarj | 2018. október 10., szerda - 17:18 )

Sziasztok!

A gyári tárcsázó alkalmazást szeretném lecserélni. Volt nálam nemrég egy cserekészülék valami V.fon saját márkájú eszköz.
Az tudott olyan okosságokat, hogy néma üzemmód esetén ha megadott szám(ok) x percen belül kétszer kerestek akkor a néma üzemmód ellenére kicsöngtek.

Valami hasonlóra lenne szükségem ami a saját készülékemen is lehetővé teszi ezt.
Ileltve jó lenne ha lehetne csoportokat létrehozni és arra is beállítani bizonyos szabályokat, hogy pl. csak 8-16 óra között csöng ki egyébként meg elutasítja/kicsöngeti/sms-t küld neki.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Hát *nálad* kicsöngeni biztos hogy nem a tárcsázó csörög. Amúgy amiről írtál az konkrétan beépített Android funkció. Neve: Do Not Disturb (DND), magyarul Ne Zavarjanak mód. Olvass utána az értesítések használatának. Beállításai és funkciói nagy mértékben függenek a használt Android verziótól.

=====
tl;dr
Egy-két mondatban leírnátok, hogy lehet ellopni egy bitcoin-t?

Nincs ra valami app? En olyat hasznalok ami megadhato idopontokban valtoztatja a csengohang erosseget (nema es max. kozott barmilyen ertekre).

-----
"Már nem csak tehetségekből, de a hülyékből is kifogytunk..."

Szia!

MacroDroid a te alkalmazásod, alapvetően makrókat lehet benne felhasználóbarát módon készíteni, amit te szeretnél arra is jó, melós a dolog, mert meg kell ismerned az alkalmazás működését, be kell állítanod mindent, utána önműködően megy a dolog.
Tud magyarul is egy pár hónapja már.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.arlosoft.macrodroid

Sokan sok féle dologra használják, PH-n van saját topicja is, itt az összefoglaló része. https://prohardver.hu/tema/macrodroid/hsz_1-25.html

Érdemes ott kérdezni ha el akadsz.

Szerkesztve:
Pár funkcióhoz root szükséges, most néztem hogy a hívás elutasítása is ilyen.
Viszont ezen kívül a többi menni fog ha nem szeretnél rootolni.