3 in 1: UI picsogás vége(?), Firefox Quantum, QI töltés

Összefoglaló.

1. UI picsogás vége (legalábbis egyelőre), sikerült megtalálnom azt a témát ami minden esetben ugyanúgy néz ki, az általam használt programok egységesek lettek végre.

Xfce Evolution Theme

2. Nem tudom, hogy kinek mi a hasfájása, de az új Firefox nagyon jól sikerült. A legtöbb addont pótolni lehetett amire szükségem volt eddig is. Pörög, gyors és még jól is néz ki. És nem hasonlít a Chrome-ra szerintem. A gépemen igenis észrevehető a sebességkülönbség az új FF javára. Kipróbáltam az új Basilisk browsert is, de nem fogott meg.

3. Felszálltam a vezeték nélküli töltő vonatra én is, igaz a telefonom nem tudja (Vernee Thor), de egy okos "szerkezet" segítségével megoldható.

Wireless Charger Set MT6270

Ami a lényeg, a hozzáadott vevőegység pont beszerelhető a telefonba minden varázslás nélkül. A hátlapot lepattintottam, bedugtam az usb kábelt és elhelyeztem a telefon hátulján az egységet (pár mm vastag) és visszapattintottam a hátlapot. Rátettem a töltőre és hipp-hopp elkezdte tölteni a telefont. Természetesen nem a leggyorsabb így a töltés, de az USB-t eddig se nagyon használtam, így nem zavar, hogy már nincs :)