Amiga Mania #11

Az Amiga Mania megszületéséről a HUP-on is volt hír korábban. A lap, amely az Amiga mint retro-számítógépes szubkultúra és környéke rejtelmeivel foglalkozik azóta is él, éppen a 11. száma jelent meg.

Viszont több változás is van a korábbiakhoz képest. A korábbi számok PDF formátumban ingyenesen elérhetők voltak, de - mint a régi szép időkben - lehetett nyomtatott változatot is rendelni, amit aztán az ember olvasgathatott vagy feltehetett a polcra a többi korabeli irodalom közé.

A 11. számmal a lap megdrágult - mint sajnos minden - és 2000 helyett már 2500 forintért rendelhető meg, december 15-ig. Valamint sajnos, mivel az érdeklődés csökkenőben van - hogy a lapba menő írtózatos mennyiségű munka legalább valamennyire megtérüljön - a PDF verzió is fizetős lesz. Mivel az Amiga tavaly ünnepelte a 30. születésnapját, az ezt övező nagy érdeklődés idénre kicsit kifulladt, de reméljük a közösség azért életben tudja tartani a lapot, amely nemzetközi szinten is kivételes, különösen ha a cikkek és a grafikai munka minőségét is figyelembe vesszük.

Édeklődőknek erre tessék. A korábbi számok PDF-ben itt tölthetők le.

Hozzászólások

köszöntem!

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS

merci bien

----
"Kb. egy hónapja elkezdtem írni egy Coelho-emulátort, ami kattintásra generál random Coelho-kompatibilis tartalmat."

Hálás köszönet érte!

A 10-es szám is letölthető valahonnan?