Figyelj Mucika! A kacsa nem világétel, mint a baromfi bármilyen feldolgozott és szét trancsírozott formája. Sokkal kevesebb kis és nagy termelő foglakozik kacsa tenyésztéssel, mert az emberek is ritkábban vesznek kacsát, mint baromfit. A kacsa úgy jó, ha egyben sütöd meg. Lesz belőle egy jó adag kacsazsírod, kacsa tepertőd. Meg a hőn kívánt kacsa combod is. Mellé lesz még legalább 3 napig hidegen fogyasztható kacsa melled. Reggelire kiváló, szendóba belerakhatod. A jól megsűlt kacsafarhátat napokig szopogathatod. Mi a faszé akarsz, csak kacsacombot venni?
A mellé elkészített vörös káposzta napokig kiszolgál mindent.
Ha lenne rá lehetőség? Keresnél-e "nem túl gyorsan nevelt" pulyka szívet "aorta repedés nelkül?".
Faszom. :-)