( Toma_ | 2021. 11. 18., cs – 11:13 )

Ebben az egészben inkább az a szomorú, hogy a világ pár évtized után eljutott oda, hogy ma vitamin hegyeket szed be mindenki teljes természetességgel (én nem! :D ), mert a globalista ellátási lánc a profitoptimalizálása miatt az élelmiszerek (pláne a zöldség-gyümölcs) által gyakorlatilag nem jut ezekhez hozzá szinte senki. Legalábbis nagyon kevesek teszik/tehetik meg, hogy viszonylag legalább azt a kevés élelmiszert, amiben maradtak értékesebb tápanyagok, azt egyáltalán megtalálják, és elmenjenek érte.

Pont Szendi oldalán van erre sok utalás, hogy mennyi szemetet termel a mostani üzemi élelmiszergyártás, a genetikailag széppé, és tartóssá módosított zöldség-gyümölccsel is amik felnőnek egy mesterségesen vegyileg kezelt földszerű labdában valahol, viszont tápértékben szinte semmi nem maradt bennük még a 70'-es évekhez képest sem. Gondolom, sokaknak feltűnt a sok íztelen/műízű, gumiszerű, valami, amik hasonlítanak azért almára, banánra, paradicsomra, stb.

Azt gondolom, szinte senkinek nem kell ecsetelni, hogy milyen pl. a nagyüzemi állattartás, és a "húskezelés" is.

Aztán marad a multivitamin, mert nincs más, ami megint egy jó biznisz lett, remélhetőleg van bennük valamennyi-bármi is abból, amit ráírnak...

Meg persze a modern gyógyítással kapcsolatos üzletről is vannak remek írásai is. :D