A rízses változatnál a piritás közben az ember mellé borítja a sima rízst és úgy kevergeti 4-5 percet. Amikor a rizs jól áthevült és kapott egy kis színt, és rízsmennyiségtől függően mehet rá 1.5-3 deci. Vissza rá a fedő, gázt elzárni és mire végez az ember egy szárnyprofil 1 és 1.5 millió Re tartományban 5k lépésekkel való szimulációjával kész is.
Fűszerezés: kömény, bors mellé egy kis kurkuma fasza keleties ízt ad neki. Ha távolabb keleti ízt akarunk, akkor a sütés után egy 1.5 dci vízben feloldunk egy kocka erőleves kockát, szója szószt, gyömbért, tört fokhagymát összerottyantunk és az megy a máj alá.
Májpástétom, ugyanez az alap de olaj helyett 3 evőkanál disznózsírral indít az ember, és min. 2 fej hagymával. Mikor megsült a máj, rá lehet ugrani botmixerrel és forrón összedolgozni. Hagyni kell kihűlni és kenyérre kenve fogyasztani már amennyiben ki tudjuk várni a kihűlést és addigra marad belőle valami.
--
"Maradt még 2 kB-om. Teszek bele egy TCP-IP stacket és egy bootlogót. "