Szívesen :)
Az érzékszervi különbség eléggé szubjektív, több sörnél csak annyit írtak a külföldire, hogy "jobb minőségű". Bravó.
Viszont a szubjektív dolgokon kívül ennél a terméknél van más különbség is (198-199. oldal), mégpedig összetételben: a magyarban kevesebb a tészta és több a májgombóc.
A kotányi babérlevélnél pedig a magyar "főzet illata és íze intenzívebb", az auslander "levelek foltosabbak" és "ára a hazai ár 3,85-szerese". (46. oldal)
Oregánónál a magyar a rosszabb, viszont 2 EUR vs. 269 Ft
Szóval nem lehet azt egyértelműen kijelenteni, hogy itthonra ugyanannyiért (vagy drágábbért) adnak szarabb cuccot. Adott konkrét termék adott konkrét esetén lehet különbség, és hogy adott tesztelők egy adott mintát épp akkor jobbnak vagy rosszabbnak éreznek, hát izé.