( hrgy84 | 2013. 04. 11., cs – 08:06 )

A recept alapjan ez nem Ferrerro-Roche, hanem Raffaelo, de ettol eltekintve jol hangzik.

En azt olvastam, es egyszer-ketszer mar probaltam is, hogy ha az ember habvero spirallal kavargatja az ilyesmit, akkor kevesbe csomosodik be. Nekem nem tunteti el teljesen a csomokat, mert en nem vagyok valami ugyes alaphangon, de drasztikusan csokkenti a mennyiseguket.

A masik csomoellenes tipp az, hogy a tejport/porcukrot ne csak belezuditsuk a keszulo masszaba, hanem finom, szitalo mozdulatokkal szorjuk bele. Idealis esetben akar szitaljuk bele, ha koszal otthon szita (nalam nem, igy en csak kanallal szitalok). Ez egyenletesebb eloszlast eredmenyez, es szinten kevesebb csomot.
--

Ki oda vagyik, hol szall a galamb, elszalasztja a kincset itt alant.