Na azt még nem próbáltam.
Viszont raklapról, mint tüzelőanyagról be tudok számolni. :):D Volt vagy 15 raklapom az udvaron, van ami friss van ami már félig elkorhadt. Nos ma már kéményt és füstcsövet kellett pucolnom. :):P Pedig csak 2-2,5 hete fűtögetek vele esténként, amúgy kb 2 havonta szűkül le a kémény/füstcső annyira, hogy nem lehet begyújtani mert dől a füst be. ...és még csak le se fojtottam éjjelre, ahogy télen szoktam.:P (hamar kihűl különben a faház) Feltehetően azért, mert fenyő+az esők miatt még nedves is és korhadt+gombás+szuvas. :) Viszont ingyen van! Kb a fele ment el, november közepéig szerintem elleszek ezekkel, aztán kezdem a rendes tűzifám. :)Válság van. ;) ...viszont finom puha, de tapadós lerakódása volt, ezt szeretjük. Amikor kemény kátrányos, na azt marha nehéz pucolni.
Szerencse, hogy errefelé nem járnak kéményseprők, mert már felrobbantották volna a kéményem, a házam ledózerolták volna, engem meg az ország négy részébe, négy darabba kiraktak volna. :)