( zwei | 2012. 02. 09., cs – 15:21 )

"Aham, jó minőségű magyar szétfagyott szar ..."

Időnként mikor van időm a boltban, megnézem mit, hol gyártottak.
Elég gyakran ugyanabból a termékből van occsó szar magyar, occsó szar külföldi, van drága jóminőségű magyar, és drága jó minőségű külföldi.
Az occsó szar magyar terméket az különbözteti meg álltalában az occsó szar külfölditől, hogy drágább.

Aki csak az árát nézi egy dolognak, az álltalában az olcsó szar külföldinél köt ki.
A minőségi termékeknél elég gyakran (nem mindíg) a magyar az olcsóbb és jobb, de ezt csak az veszi meg, aki nem csak az árat nézi.

A répás példád azért rosz, mert most speciel tél van, és így február tájékán elég nehéz olcsón friss és jó minőségű magyar répát előállítani. (Az üvegházba fűteni kell itthon, spanyolhonba lehet, hogy a szabadban is elél most.)