Érdekes módon a kutatások alapján az emberek a söröket sem tudják megkülönböztetni vakteszten. De ez kb.lényegtelen. A valós életben ritkán kötik be a szemem, ha valamit meg kell kóstolni, úgyhogy a látvány, az illat (főként, ugye), a környezet, a sztereotípiák, a hangulatom mind befolyásolja az ízérzékelésemet. Ezt szem előtt tartva indifferens, hogy meg tudom-e különböztetni laborkörülmények közt.
Azon már túl vagyok, hogy a szomjhalál ellen küzdjek nap mint nap, ezért általában nem csapvizet iszok, sőt, a szénsavmentes ásványvíz is előfordul. Nem állítom, hogy sokat jelent, hogy másmilyen a címke. De azt állítom, hogy van, akinél befolyásolja azt, hogy hogy ízlik a víz. És mivel a vásárló nem vizet vett, hanem egy terméket (becsomagolva, kommunikációval, hozzá tartozó kiszolgálással, stb.), egy kis túlzással élve az a víz lehet csapvíz, amíg nem állítanak róla valótlant, és a vevőnek tetszik az íze, a csomagolása.
Ha a vizeket nem címkéznék fel, esetleg nem feltűnően, és mind ugyanúgy kommunikálna, valószínűleg mind ugyanannyira fogyna.
int getRandomNumber() { // ←ez itt már az aláírásom
return 4;//szabályos kockadobással választva.
} //garantáltan véletlenszerű. xkcd