Mennyit ér a gorilla glass?

Semennyit...

Ma ügyesen sikerült "mellétennem" a két hónapos s4 minit, a zsebembe akartam tenni, aztán mellé ment és leesett a betonra, kb. 80 centit esett, és betört... Szóval jó ez, mert tényleg nem karcolódik, viszont garantáltan az első esésnél törik.

Pár hete egy nexus4 volt a kezemben, amit telefonálás közben ejtett le a tulaja, tehát 2x olyan magasról, mint én, annak ripityára tört a kijelzője teljesen, a touch abszolút nem működött rajta.

A vicc, hogy a garanciapapíron rá van írva, hogy erre persze nem vonatkozik. "Természetesen".

Ezek után elhatároztam, hogy akkor sem veszek új autót, ha telik rá...

Hozzászólások

Én második nap ejtettem el a samsung galaxy s4 minimet szintén betonra, kézmagasságból, és semmi baja nem lett a kijelzőnek, a műanyag benyomódott, meg levegő ment a kijelző alá, de semmi több. Azóta sincs semmi baja :)

Szoval ha nalad torik, akkor garantaltan torik?

Akkor te vagy az etalon user!
Menj el termektesztelonek, vagyonokat fogsz keresni.

tompos

(vagy korberohognek)

Nem én vagyok az egyetlen. Volt az említett Nexus4 is, plusz még egy ember akinek meséltem, mondta hogy múlt héten az egyik barátja ugyanígy járt az S4-gyel. A régi telefonom is esett nem egyszer, ez látszódik rajta, mégsem tört. Korábbi telefonok szintén.

Nyilván ez is olyan mint az ubuntu, mindenkinek tökéletes, csak nálam szar...
--
The Community ENTerprise Operating System

Egyszer probald ki, egy sima uveg, vagy muanyag mit bir (hasonloan 1mm vastagsaggal) es rajosz, hogy a GG igeins sokat bir. Persze, ez "csak" egy specialis edzett uveg, de a karcallosaga, utesallosaga messze jobb, mint egy sima edzett uvege.
Ellenben el kell keseritselek, de csodak nincsenek.

Note 2 t mar tobbszor vagtam falhoz, esett ki a zsebembol es semmi baja nehany karcon es leverodesen kivul.

Szerintem extra szerencsetlen modon kell essen a toreshez.

http://karikasostor.hu - Az autentikus zajforrás.

a gorilla glass elsősorban arra lett kitalálva, hogy az apró karcoktól ne legyen használhatatlan a kijelző, illetve túlélje ha beteszed a zsebedbe a kulcs mellé (igen, a zsebig el kell jutni...) ha dobálni akarod használj tokot vagy masszívabb telefont.

+1 crown kolléga hozzászólására, és sajnálom a telódat. A Gorilla Glass egy speciálisan edzett üveg, és speciális összetételű üveg. De ez nem jelenti azt, hogy golyóálló. Mint bármilyen üvegfajta, nem bírja a dinamikus igénybevételt.

Blikk: A Budai Villám néven elhíresült autótolvaj tegnap éjjel bent égett egy BMW X5-ösben. Budán. Az eseményt végignézte a gépjármű tulajdonosa, lassan kortyolgatva italát. A tulajdonost megfigyelésre a HÜlyék Paradicsomába szállították, állapotáról az intézmény vezetői ezidáig nem nyilatkoztak.

:)

Vannak kifejezetten dizájnos, visszafogott tokok, megoldások. Van olyan smartphone, amihez gyárilag adnak (pl. S4 Mini).
Nekem félig átlátszó szürke van, ami a pereménél kicsit kiemelkedik (üveggel lefele is lerakhatod), a kijelzőt pedig egyáltalán nem takarja, csak a tokot. Szerintem jól néz ki.

--
http://developersideas.blogspot.hu/
http://neurogadget.com/

1. Összetört a telefonod
2. Nem veszel új autót

Hm. Kreatívnak tartom magam és jó az asszociációs készségem, de most segítségre lenne szükségem.
Ez hogyan jött ki?

Először vettem újonnan telefont. Sokba került, többe, mint amit eredetileg szántam volna rá... És most egy véletlen baki folytán a telefon kb. a felét éri... Ez így "kicsibe" is szarul esett. Egy új autó több millió, amibe törés nélkül is benne van hatalmas értékcsökkenés. Ráadásul ott nem biztos hogy az én hibámból törik össze vagy húzzák meg az oldalát a parkolóban... Ilyen egyszerű.
--
The Community ENTerprise Operating System