Az Apple Music fiók Twitter for Android applikációval tweetelt

 ( trey | 2018. december 18., kedd - 16:31 )

Számos példa volt arra, hogy Android eszközgyártók vagy azok márkanagykövetei Twitter for iPhone applikációval tweeteltek a múltban. Az Apple-párti weboldalak és fanboyok nem is mentek el szó nélkül ezen esetek mellett, gyakran cinikus felhangú kommenteket tettek rájuk. Most a fagyi visszanyalt, amikor is @MKBHD észrevette, hogy a hivatalos Apple Music fiók Twitter for Android applikációval reagált Ariana Grande egyik tweetjére.

Korábbi hasonló mellényúlások:

  • A nigériai hivatalos Samsung fiók iPhone-nal tweetelt a Galaxy Note 9-ről. A Samsung zavarában nem csak a tweetet, hanem a fiókot is töröltette.
  • A Huawei márkanagykövete, a Wonder Woman Gal Gadot (állítása szerint csapata) szintén iPhone-ról dicsőítette a Huawei androidos termékét.
  • Donald Trump iPhone-ról szólított bojkottra az Apple ellen.
  • stb.

Részletek itt.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Az Apple Music elerheto Androidra is. Eros a gyanum, hogy napi szinten tesztelnek is Androidos telefonon. Miert nem tweetelhetnenek rola?
Nem ertem mi itt a latnivalo.

Igénytelenség: a gyakorlatban nekünk mindegy, de ilyesmire illik figyelni.

A fo igenytelenseg az hogy boldog-boldogtalan twittelget a cege neveben.
____________________
echo crash > /dev/kmem

trey számára érdekes csak. egyébként a kutyát sem érdekli egy ilyen.

sértődött kisfiú. :)

+1

ja, nincs itt semmi kulonos. az applenel androidos a ceges telo, mert nem szorjak a penzt iphonera, kar ezt tulragozni.

jajhát báncsák a szamszungot meg a huvejt jaj jaj jaj!

kérdezem én mi köze egy szakmai unix portálnak ahhoz, hogy az apple music ami elérhető androidra androidról twittelt? ebben mi a szakmai és mi a unix?

világszenzáció!!!!!!!!!!!!!!!!!!44444

ha a velvet.hu-n jön le ez a cikk még meg is értem...

bar az is elofordulhat, hogy az uj iphonet tesztelik mar, amin android fog futni.

nem hiszem hogy egy rakás szar kém szoftvert telepítenek az iPhonera.

Ignorance is bliss!

Az iOS egy módosított macOS ami hivatalos Unix.
Az Android egy Linux kerneles rendszer amire felhúzható egy teljes gnu/linux is párhuzamosan. A Linux nem hivatalos Unix de mára ez lett a de facto Unix.
Hogy mi szakmai? Passz majd szakmai evone ezt megmondja.

igen, és ennek mi köze van ahhoz hogy random józsika androidrol twitterezik? mi ennek a hír értéke ? értsd: ki a g*cit érdekel ? legalábbis engem azelőtt sem érdekelt, és ezután sem fog. vagy valakit meglep 2018ban hogy az egyik cég használja a konkurens cég termeket? :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO URISTEN!

Szvsz sincs hirerteke...

Valoszinuleg van egy kulsos social media manager ceg (mint kb. mindenhol) aki kezeli az accountot, szerintem az ott dolgozo hibazhatott. Big deal ...

Amugy minek irjak ezt ki ? Nem tok mind1, hogy milyen telefonrol kuldte be?

Szerintem trey minden reggel hatradolve nezi, hogy Te mint egy kehes korcs kutya habzo szajjal porogsz korbe es probalod leragni a farkad amikor bantcsak az iphone-t. Talan ennyi ertelme van :D
Engem is szorakoztat. :D

Ahhoz kepest, hogy teged nem erdekel szinte semmi (meg a kemszoftverek sem az iphone-on :D), egesz jol szetdobaltad a szadbol a habot korbe-korbe. :D

Ez meg trey "blog"-ja, ahogy o szokta mondani, azt rak ra ki amit akar es kesz. Engem nem erdekel, amig ilyen bohocokon lehet rohogni itt, mint Te meg hajasblezer. :D

én úgy tudtam, hogy trey blogja itt található. (vagy akkor ez csak alblog?) annyit van hangoztatva már ez, hogy a HUP logót és nevet el kéne hagyni, és treyblogja.hu lehetne az oldal neve. :D

nagyon vitzes(!!!) amikor személyeskedni próbáltok egyébként. :)

régen sokkal több szakmai cikk volt itt, ma meg az a nap híre, hogy az apple music twitter fiókja androidról twittelt, ha neked ennyi elég, akkor az csak a te igénytelenségedet igazolja. :)

hogy te is megértsd: mindkét oldalról szomorú ezen baszakodni, meg arról híreket gyártani, hogy ki miről használja a twittert...

ezentúl lehet küldök be cikkeket baukó éva való világ szerepléséről is, mert ez pontosan ugyanaz a szint. és ti ennek tapsoltok baszdmeg.

nem tapsolunk, röhögünk...

+1 :D

En talalok mas cikkeket is naponta itt (18.-an 3-4 hir, 19.-en 4-5 hir), nem csak iphone-osat.
Es mivel olvasok mas forumokat is el vagyok latva erdekesebbnel erdekesebb technologiai cikkekkel. Te viszont ugy nez ki azert jarsz ide, hogy apple lehuzo cikkeken porogj es az ordog ugyvedje legy. Ami sokakat szorakoztat itt. :D

Ha szerinted bukoeva vagy ki a faszom ugyanaz a szint, mint az iphone-rol a hir, akkor igazan nem ertelek mi a gondod. :D

+1

ehe, mondod te :)

engem az zavar, hogy a blikk és a velvetre csökken ezzel az oldal szintje. :)

egyébként pedig tükör. érdemes belenéznie a sok haternek. :)

Alicia Keys, Blackberry ambassador, és iPhone-ról twittelte, hogy hát ő mennyire...kicsit sajnálom azokat, akik elhiszik a marketinget, és azt talán mégjobban, aki tényleg kedveli az az x márkát, mond valamit őszintén, mert már rögtön ugranak rá, ez egész biztos.

Engem inkább taszít ha odarángatnak valami hírességet ambassadornak, arcnak, nagykövetnek vagy bármi egyébnek.

--
arch,ubuntu,windows,libreelec,omnirom,microg
zbook/elitebook/rpi3/motog4_athene

Pl. william az intelnél? :)

Egy hardvergyártó esetén hálistennek ki lehet nyitni a specifikációkat és hard factek alapján dönteni, és teljes mértékben ignorálni a marketinget :)

--
arch,ubuntu,windows,libreelec,omnirom,microg
zbook/elitebook/rpi3/motog4_athene

a droid jobb mint az ios és ezt ők is tuják. Viszont az ios-os sznobokból jobban meg lehet élni, hát ez van, ilyen az élet.

--
GPLv3-as hozzászólás.

Hat persze, kicsit sem vagy elfogult.

objektív vagyok, mind a kettő van.

--
GPLv3-as hozzászólás.

Gondolom szerinted Orban sem egy g*ci, mi? :)

-------------------------
Roses are red
Violets are blue
Unexpected '}' on line 32

Már nem emlékszem, hogy Mercedes vagy Audi (mindkettőnél van ismerősöm), de mesélték, hogy csúnyán néztek az egyik fejlesztési részleg vezetőjére, aki konkurens márkájú autóval járt be dolgozni.

Ja, én is jártam MBP-vel dolgozni egy darabig a konkurenciához, aztán nem lett belőle semmi.

Inkább az a ciki, hogy 2019-ben 2018-ban bármilyen social media manager a gyári appokat használja, van azoknál ezerszer jobb, direkt erre a célra.

Marketing huzas volt, ha amugy tenyleg elerheto androidon is.

Mi ebben a nagy hír, elvégre szólásszabadság van, nem? Mindenki ott nyilatkozik, ahol akar és azt, ami neki tetszik.
--
https://www.digitalocean.com/?refcode=7504fb2af065