Sörkalandok I.

Faxe  Strong

Ebben a tikkasztó hőségben lecsúszik jó pár korsó söröcske. Mivel szeretek kísérletezni, most éppen a Faxe dán sörfőzde termékei kerültek terítékre. Úgy fest, hogy arrafelé a mennyiség az elsődleges, mert a dobozos söreiket eddig kizárólag literes kiszerelésben láttam. A barna sörüket már próbáltam korábban és az egész fogyasztható. Most pedig éppen a szintén literes kiszerelésű, 10%-os Faxe Strong-ot kortyolom. Jéghidegen nem rossz, de az én ízlésemnek ez már túl erős. Amikor az alkohol ilyen vadul kiérződik a sörből, az nekem már nem nem jön be. Ha pedig csak egy kicsivel is langyosabb a jéghidegnél, akkor már gyakorlatilag fogyaszthatatlan. Kitöltve a habja sem szép.

Értékelés: 4/10

Hozzászólások

Amikor az alkohol ilyen vadul kiérződik a sörből, az nekem már nem nem jön be.
+1

Nekem kb 6,5 a határ.
--
ne terelj

nekem az asszony 5% Faxe-t hozott literes verzioban. gyakorlatilag ihatatlanul rossz, pedig nem vagyok inyenc. ennel a 95Ft-os Rocky jobb, komolyan :(

ugy orultem neki, erre coki. most nyitottam fel, kellemetlen meglepetes.

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS

a magas alkoholtartalom inkább hidegben esik jól ezt mindenki tudja, kivéve a mexikóiakat :)

No rainbow, no sugar

FAXE-ot kaptam születésnapomra, egy feketét és egy világosat. Semmi gondom nem volt vele, a literes kiszerelés meg imponáló volt, főleg, hogy elég massziv a doboza és nem nyeklik-nyaklik a kezedben.
-------------------------
Dropbox refer - mert kell a hely: https://db.tt/V3RtXWLl
neut @ présház