Ha lenne galléros HUP póló ....

Címkék

vennék.
50% (266 szavazat)
(csak az eredmény érdekel)
50% (261 szavazat)
Összes szavazat: 527

Hozzászólások

Annak idején, amikor elindult a HUP póló téma, jelentkezett igény galléros HUP pólóra. Most úgy fest, hogy készülhetne ilyen. Ha lenne rá igény.

--
trey @ gépház

Sosem értettem, miért van "(csak az eredmény érdekel)", amikor van egy Eredmények fül is, ahol szavazás nélkül is látható az eredmény.

nagyjábóli ár nélkül nem tudok erre a kérdésre választ adni.

szerintem.

Még nincs, de nem rossz ötlet :) Meg úgy is megmondták a TV-ben, hogy a rókás mosópor pikk-pakk hófehérré mossa a nagyon koszos fehér ruhákat is, és a mosógépből is már szárazan húzod ki, ha azt használod :)))
Szimplán nagyon szeretem a fehér polókat. Azt hiszem vagyunk itt már annyira "nagyok", hogy tudunk vigyázni a fehér ruhadarabokra is :). Persze pincebulihoz inkább a feketét vegye fel az ember :)

--
http://laszlo.co.hu/

világosítsatok fel engem, tudatlan halandót, hogy a gallérnak ruhaevolúcióilag mi az értelme? valami biztos van, ha nem halt ki, mint a dinoszauruszok :)

Fehérgalléros HUP pólónak olvastam. Hihetetlen. Hol a gyógyszerom?

Nem vennek, es nem erdekel az eredmeny ;o) kar hogy nincs ilyen valasztasi lehetoseg.

Én semmire, ugyanis a pólók gyártása teljesen outsource-olva vannak. Én gyakorlatilag nem foglalkozom velük semmit, csak osztogatom azokat, amik a szerény nyereségből pluszban megmaradnak. Az összes vele járó nyűg - gyártás, forgalmazás, reklamációk, szívás - a gyártót terhelik (szerencsére, mert nekem erre semmi időm sem lenne) :)

Feltételezem a gyártó (kumgabor) hamarosan válaszol a felmerült kérdésekre.

Illetve, ha minden jól megy, akkor pont marad annyi lóvé a projekten, hogy januárban kijön belőle még a HUP jövő évi Flickr és LWN előfizetése. Az előbbi 30 dollár, az utóbbi 60.

--
trey @ gépház

Jöhet, fekete vagy fehér, tök mind1 csak jó minőségű legyen, ne essen szét 1 mosás után :D

Korszak alkotó ötletem van Trey!

Mi lenne, ha a szezonális bevásárló hullámot meglovagolva, bevezetnénk a HUP Fashion (r) ruházati cikkeket? :D Mindig az évszaknak megfelelő ruhadarabokat lehetne árulni. Ősszel, mint javasolták Hup dzseki, télen Hú('p) kabát, mikulásra mindenki pedig Java mikulásos felsőt kapna :D

Hűűű azért 236... tényleg vennének ennyien? Akkor sokat nyomjatok, nehogy lemaradjak. :S

>>: sys-admin.hu :<<