1 év..

"Ennyi ideje regisztrált felhasználó
1 év 3 óra"

Boldog HUP-szülinapot nekem! :-)

Hozzászólások

Zoli most mindenfajta basztatás nélkül írom ezt:
Kb. ugyanannyi idősek vagyunk, de bakker te folyton itt lógsz. Foci/haverok/csajok/disco/koncert nem játszik nálad?
Persze fontos a hobby meg minden szakmai dolog ami érdekel, de ezeket emgtanulhatod 2 év múlva is, míg 19 éves egyszer vagy az életedben. Én a helyedben átgondolnám ezt.

http://hup.hu/node/99852#comment-1232701

akkos: De azért nem olyan esélytelen, mint ahogy az látszik...

"Persze fontos a hobby meg minden szakmai dolog ami érdekel" - Nekem ez "Az élet".. Így érzem jól magam. Olyan mint nektek a "Foci/haverok/csajok/disco/koncert"...

Fociról annyit, hogy régen játszottunk, valahogy nem kötött le..
Haverok, vagyis inkább ismerősnek nevezném őket, vagy szimpla barátnak - vannak, csak neten keresztül tartom a kapcsolatot és ritkán megyünk el bárhova is. Osztálykirándulásra se megyek el. Kivéve ha tanulmányi (vagy bármi más okból kötelező)... Gólyatáborban is csak ezért voltam...

Barátnőről (Csajok) inkább nem írnék, több okból is...
Diszkó semmiképp.. (diszkóbaleset, drogkeverés mások italába, meg hasonló sztorik miatt)
DE egyébként is zavarnak a villogó fények, én nem sok értelmét látom.
(Kétszer ha voltam életemben, kicsit se élveztem)
Koncerten se voltam még soha, bár az igazat megvallva azért egy-két előadót megnéznék élőben. Elképzelhető, hogy elmegyek majd a jövőben..
Moziban már többször voltam (igen ismerősökkel, családdal is, osztállyal is...), azt azért tudom élvezni. Jól szoktunk általában szórakozni.

Nyáron Strandra is lejárok például vagy teszem azt például étterembe is járunk néha (Nem McDonalds és hasonló színvonalúakra gondolok)

Egyik nyaraláson például jó volt: Teljesen idegenek is voltak és jót csocsóztunk meg ilyenek.. Gyógyvíz is volt és svédasztalos reggeli is.

Szóval tudok én is szórakozni, ha nem is úgy ahogy a többség..Bár tény, hogy nem túl gyakran csinálom, de annál jobban esik... :-)

a te életed, beleszólni nem fogok, légy boldog a magad útján. Csak szerettem volna ha látsz "alternatív univerzumokat" is. Nem azt mondtam, hogy rúgj be és szívjál kokót részeg sunák melléről, lehet ezt normálisan is csinálni. (alkohol és drogok nélkül is).

Be happy;)

Barátnőről (Csajok) inkább nem írnék, több okból is...

mik ezek az okok?

Diszkó semmiképp.. (diszkóbaleset, drogkeverés mások italába, meg hasonló sztorik miatt)

nem mész autóval, nincsen "diszkóbaleset", a drogok sokba kerülnek, majd pont ingyen osztogatják a poharadba :P, elég sok ideje járok szórakozni, és soha semmiféle baj nem történt meg. érdekesek a tévképzeteid. :)

szerintem ülj össze az osztálytársakkal, igyatok 1-2 üveg akármit, aztán menjetek el valami jobb helyre, felszabadultan felszedsz egy két csajt is talán

Jo azért Ti a hozzászólásotok se túl "értékes".
Arról hadováltok, hogy hogy kéne neki élnie, mert képtelenek vagytok felfogni,
hogy a nagyátlag életmódjától teljesen más is létezik.

Ha ő így szeret élni akkor így jó, nincs vele semmi baj, ha napot nem látot hónapok óta.
Pont.

"mik ezek az okok?" - Leginkább negatív (vagy inkább furcsa) tapasztalat... Bár sokan azt mondják, hogy e nélkül nem lehet teljes az élet.
Egy 3 éve "tartó" kapcsolat, amit nem részleteznék.. Az idézőjelet most hosszú-hosszú oldalakon keresztül magyarázhatnám, hogy miért, de inkább hagyjuk.
A másik meg az, hogy idegesít, ahogy folyton engem bámulnak a lányok...

Lehet, hogy megfontolom ezt a diszkós dolgot, végül is nem most voltam. Jó rég volt már 3-4 éve körülbelül...

"A másik meg az, hogy idegesít, ahogy folyton engem bámulnak a lányok..."

ezzel ismet az az elmeletem bizonyosodott be, hogy a nok azt a "ferfit" szeretik ma Magyarorszagon, akik nem tudjak, mit akarnak :( Zolika jo esellyel indulsz naluk, szedd ossze magad es szolits le egyet.

Masik postban irtam hogy jarj konditerembe. Ott is fullos sunak vannak "jaj de aranyos" hozzaallassal fognak neked segiteni. A kondiberlet mar a seedszerver arabol ki kell jojjon, az aranyod meg mar szerintem midnenhol eleg jo.

Olvasd el a hosszu postom a masikban, igazabol PM-ben kellett volna irnom, mert tul hosszura siekredett ahhoz, hogy masnak is erdekes legyen

Koncert, mozi, színház, múzeum, könyvtár, mindenféle fesztiválok ... stb.
Esetleg beiratkozol valamilyen sportra(az egészséges is, semmi drog, semmi alkohol), csatlakozol valamilyen karitatív szervezethez (pl.:menhelyeken szoktak keresni olyan embereket, akik segítenek ellátni/sétáltatni kutyákat, ha már az előző kutyád úgy a szívedhez nőtt). Mindegy hogy mit csinálsz, csak menj emberek közé, ne akkor akarj majd újra fiatal lenni, mikor családapa vagy.

Általában inkább a "nagyvilági életet élők" szoktak öreglegények maradni. Addig-addig váltogatják a nőket amíg vénségükre nincs aki rájuk nyissa az ajtót.
Az meg hogy csordában leszólogattok valakit, úgy, hogy nem is igazán ismeritek undorító szokás, ami a gyáva embereket jellemzi. Akinek szép meg boldog élete van, annak miért okoz örömet hogy megalázhat valakit?

Ha van baratnom, nem csajozok, kikerem magamnak.
Ha meg nincs, akkor meg hadd tegyek mar meg mindent azert, hogy meggyozodjek rola, hogy valaki alkalmas-e baratnomnek lennie.

Meg hat van olyan, hogy nem illunk ossze, de kivanjuk egymast. Ha tejet akarsz, se veszed meg az egesz tehenet.

Persze ha olyan lanyrol van szo, akivel osszeillek, azt megprobalom megtartani, es nem fogom megalazni.

Ja es nem szeretek "csordaban" leszolitani lanyt, egyedul megyek oda, max havernak segitek (max ketten vagyunk es viselkedunk), nem pedig odafutyulgetunk, hogy "he' szivi!"

Es szerintem meg az a gyava, aki nem mer odamenni egy lanyhoz (mikozben sir, hopgy "jaj, nincs baratnom", meg "csajozzunk mar be"). En elmondhatom, hogy megprobalom, es tiszteletben szoktam tartani a lany nemleges donteset is

A parhuzamos topikban segitettem neki, meg evone is.
Es ha ismernel, tudnad, hogy engem a legkevesbe befolyasol a csordaszellem! Ellenben egy ilyen szuros beszlast hadd tegyek mar meg, miutan Zolika meg a rejszolasi (nem)szokasait is ideblogolja lassan

kozben a "leszologattok" szavadat olvastam "leszolitgattok"-nak.

En egyedul is vettem mar fel itt a kesztyut tobbekkel :D

>Es ha ismernel, tudnad, hogy engem a legkevesbe befolyasol a csordaszellem!
Akkor ne viselkedj úgy.
>En egyedul is vettem mar fel itt a kesztyut tobbekkel :D
Akkor főleg nem kéne beállni a sorba, de mondjuk nem hiszem, hogy téged topicról-topicra porig aláztak volna témától függetlenül.

Nem kifejezetten neked szólt, csak most te kezdted a szálat, de neked is látnod kell, hogy néhányan olyan szinten rákattantak, hogy akármihez hozzászól, sértéssel felelnek. Szerintem ezt egyáltalán nem érdemelte ki és nem hiszem, hogy ha valakit folyamatosan baszogatnak, annak az a hasznára válna.

Y U No Guy Forever Alone?

Neked ilyen Csernus szintű pszichoterápia kellene (kinek nem), hogy szembenézz az elfojtásaiddal és a tagadással.

Egyébként meg nem elengedhetetlen discóba menni, meg alkoholizálni, de még a lányokat sem szeretni, sokféle módon élheted az életedet, a fontos, hogy felismerd ha elégedetlen vagy azzal ahogy éled, hogy változtathass rajta (sokkal egyszerűbb kimondani, mint megtenni).

A legfontosabb felismerés az lehet, hogy vannak hozzád hasonló emberek körülötted (vagy bármerre) akikkel kapcsolatba kerülhetsz.

És nem csak foci/csajok/disco stb., de akár lehetnek anime freakek is, ha éppen te is az vagy stb. Én pl. nem iszom alkoholt, ritkán csajozok (amikor rámjön, akkor is esetlenül), vékonyhangú japán énekesnőket hallgatok a notebookomon ami hozzámnőtt (mindenhova magammal viszem), és anime figurákra verem és ez is simán rendben van :-D (mondjuk én megtehetem).

Persze, ki más tudna megfelelő tanácsokat adni mint aki bele tudja magát élni a másik szerepébe, helyzetébe.

Ez sokatoknál azért nem megy, mert képtelenek vagytok rá, mindenre érvényesnek, megoldásnak tartjátok azt ahogyan és amilyen módon élitek az életeteket.

"szocialis analfabeta"

Nem feltétlenül értek ezzel egyet. Én is szociális közegek és közösségek résztvevője vagyok, legfeljebb nem minden esetben a megszokottaké. Már eleve az érdeklődésemből kiderül, hogy előszeretettel érintkezem ázsiaiakkal, különböző kulturákkal, társadalmakkal stb. (meg azokkal akiknek hasonló az érdeklődésük). A szocializációm nem teljeskörű, de senki sem tökéletes, ellenben nyitott vagyok.

Félreértesz, én egy közösségi freak vagyok sokféle érdeklődéssel és ismerőssel.

De nekem is volt kamaszkorom egyszer (5 évvel ezelőttig).

Csak azt akartam érzékeltetni, hogy nem csak egyetlen járható út van, nem feltétlenül kell diszkóscigánynak lenni, hogy ember legyél (bár én még abban sem találok kivetést ha valakinek az megy, a kipróbálásában meg főleg nem).

boldog szulinapot
a tobbiek ugyis elmondjak, amit akartam :)

szegény adwords, főhet a feje, hogy *NIX site-on olyan kulcsszavakat talál, mint itt :)