Conkynak mért függősége az audacious?

Fórumok

Sabayon rendszert használok, még kezdő vagyok benne. Egy dolog elég hamar szemet szúrt:
Miért függ a Conky az Audacioustól?
Felmegy a Conky és hozza magával. Letörlöm az Audacioust és leviszi a conkyt...

Ez miez?

Hogy oldhatnám meg?

A válaszokat köszi előre is.

Hozzászólások

Tippre azert, mert aki csinalta a csomagot, igy allitotta be.

Conky honlapjarol:

built in support for many popular music players (MPD, XMMS2, BMPx, Audacious)

Gondolom ezert van az audacious dependency, mert beleforgattak a tamogatast hozza. Hogy ezt milyen megfontolasbol tettek, azt mar nem tudom. (Nem hasznalok conkyt)

--
|8]

Ez már a Sabayon Forumson is felvetődött. Akkor az volt konklúzió, hogy így van és kész; meg hogy a conky-audacious csomag önmagában nem is telepíthető, valszeg azért, mert nem volt elég erőforrás a különféle csomagok szétszedésére. :)
http://forum.sabayon.org/viewtopic.php?t=21865

Köszi szépen mindenkinek. Nem is értem miért voltam hülye, hogy nem fordítottam egyet és kész. Mondjuk attól még ez nem túl logikus dolog részükről...
------------------------
Everyone is a winner*

Logikus, de nem célravezető. Persze nem kötelező az adott disztrót használni, ez igaz. Viszont én azért két ilyen programot nem tennék "kötelezően" össze. Az egyik egy rendszermonitor és svájcibicska, a másik pedig egy olyan lejátszó, amit nem biztos, hogy mindenki szeret; lehet, hogy az adott user tök mást használ helyette. Ez egy kicsit olyan, mintha egy RSS feed olvasóhoz kötelezően települne egy meghatározott böngésző, hogy azzal nyisd meg a linkeket.