Változás a kommentelésben

Hozzászólások

tovabbra is tartom, hogy gabu nem tud magyarul ;)
(vagy csak szandekosan ertetlenkedte vegig a szalat)

szerk.: es barmilyen fura, az emberrel meg igy sincs bajom, es remenykedem benne
hogy egyszer meg normalisan el lehet vele beszelgetni, mint a jelenlevok tobbsegevel.
kár, hogy random anyáz, és egy-egy szerencsétlenebbül megfogalmazott post elég, hogy
pellengérre állítsa a másikat. tényleg sajnálom, hogy ennyire megcsömörlött, hogy csak
ilyen kegyetlen játékokkal tudja szórakoztatni magát.
de, - ahogy a szállóige tartja - nem tudhatom, miken ment keresztül :D

"erősen sanszos volt"

Jaj, annyira kis kockák tudtok lenni... Jellemző, hogy épp az egyik legnagyobb fikkantógép jön (naná, hogy mindjárt a legelső kommentben) prygmevel, viszont a lényegből persze semmit nem fog. Nem, nem olvastam végig az prygme hozzászólásait, sőt, most külön ez alkalomra egyet sem, de meglehetősen felszínes benyomások után nem rémlik tőle semmilyen durva offolás, többnyire a témára próbált reagálni így vagy úgy (legfeljebb a téma időnként elkanyarodott személyeskedés felé, de ez nem egyedi). Más szóval, tetszik vagy sem, hozzászólásai általában "szakmaiak" voltak, és hogy te vagy akárki más ezeket a hozzászólásokat _szakmailag_ hogyan ítéli meg, az most teljesen érdektelen. (A szakmaiság megítélésére be lehetne vezetni mondjuk pontozást.) A durva offolásokra tett fenyegető bejelentés szerintem ugyanis egészen más jellegű kommentekre vonatkozik. Találgassatok csak, milyenekre.

szerinted prygme postjaival nincs gond. ez egy vélemény. az is egy vélemény, hogy gabu hülyeséget ír, erre mondtam, hogy lenullázod. lehet, hogy te nem találkoztál prygme "nem szakmai", "offolós" postjaival, de én igen.

megkíméllek titeket a kontrától, nekem is vannak offpostjaim. de én nem állítom, hogy nincsenek. meg szerencsére nem kapok ilyen önjelölt ügyvédeket, akik "bevédenek".
szerintem.

"szerinted prygme postjaival nincs gond"

Nem szándékom ezt tovább húzni, de lassan átmehetne végre a tekervényeiden, hogy prygme postjaival kapcsolatban mindössze annyit óhajtottam megjegyezni, hogy szerintem vannak azoknál problémásabbak is, bár nem így írtam szó szerint. Eztet pedig onnat veszem, hogy sajnos néha szoktam ilyenekre reagálni, szóval akár már engem is kirúghattak volna. Emez problémásak pedig nem csupán pár szakmailag über gyepkockát zavarnak, legalábbis remélem. Ámde ha neki is lennének ilyen hozzászólásai, akkor persze menjen csak. Továbbra sem tolom a szádba, milyen hozzászólásokra gondolok.

Köszönöm a rendiségi beosztásomat, épp tőled :D Szánalmas vagy a többi, frusztrációit ide kioffolni járó ...-mal együtt (pontozott részt szabadon kitöltheted, bár én egy az embernél alig valamivel alacsonyabb rendű, hozzá elég hasonló élőlényre gondoltam), bármilyen is vagy szakmailag. Röhögnöm kellett, tényleg.

abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy nem kell találgatnunk, mert a portálmester a legelső figyelmeztetésével megmutatta, hogy milyenekre vonatkozik

azzal kapcsolatban, hogy ez pont azzal történt, akit te szimplán csak hülyének állítasz be, állítottam amit állítottam

--
egy jó portálmester mindent megbocsát

Ki találta ki Trey jelszavát? :)

Khmm azt hiszem valahol jó ötlet :)

Úgy emlékszem trey már sokszor kijelentette hogy nem kívánja mások segítségét igénybe venni a hup adminisztrálásában. Nekem egyébként teljesen megfelel amit csinál (ha nem tetszene, nem olvasnám naponta a site -ot), amit egyesek itt művelnek, az már kevésbé, de ez már nem az ő hibája.

...

Nekem nem tunik jo otletnek, mert tovabbi emberi eroforrast kivan.

Trey, nem sok ez neked?

A badword list csak "pain in the ass". Volt itt pár éve, nem véletlenül lett eltörölve.
Mindig 1-2 majom csinálja a műsort, erre nem kell script, egyszerűbb kézzel irtani a férgesét.
-------------------------------------------
Dell Vostro 1015 // Ubuntu 10.04 //

Akkor aztán lenne, aki sehogy sem tud a kis csatornájából visszamászni. De szerintem trey azért nem nyomja ki, mert ez a subhumán életforma gerjeszti a kedélyeket és az is olyan reklámféle....nő a hozzászólások száma....bár valószínűleg most már olyan mértékkel szemeteli/fröcsögi tele az agyszüleményeivel a HUP-ot, hogy már több kárt csinál, mint kattintást gerjeszt...végül is ez is egy megoldás, csak mondjuk trey-t fogja terhelni.

Végül is az igaz, hogy ezt neked kell eldönteni, hogy mennyi időt emészt fel és hogy megéri e az az idő. De úgy is tudod, hogy van aki akármit csinálsz visszamászik. Olyan Gollam stílusban. Aztán Te hagyod megint garázdálkodni egy ideig, mert hátha tanult belőle, de eddig mindig kiderült, hogy nem. :)
No ha három percenként ki lenne dobva, akkor előbb utóbb csak megunná. :)

De mint mondtam, a tijedé a lap és a tijedé a munka. :)

még ie6 (!!!) alá is lehet két kattintással bővítmény nélkül (!) adott oldalhoz saját css-t rendelni amibe mondjuk egy ilyet teszel: "A[href="/user/1"]{background:#..}", és kész
(arról nem is beszélve hogy chrome-hoz is van stylish)

értem hogy te, mondjuk úgy röviden hogy weboldali megoldást mondasz, csak úgy megemlítettem, mert szerintem sokan nem tudják :)

Hát, ha valamivel vissza lehet élni, az pont a pontozás. Legalább is nekem ezek a tapasztalataim, pláne, ha meg van határozva egy napi limit. Elég, ha pár ellenséged ledumálja, hogy ahova csak beírsz, arra a hsz.-re adnak egy minuszt. Egy idő után azon veszed észre magad, hogy bannolva vagy hetekre, vagy már ki is pakoltak az oldalról. Meg ezt én eléggé gyerekes megoldásnak is tartom, de ez csak az én szubjektív véleményem. Én minden fórumon azon az állásponton voltam, hogy a trollok ellen a leghatásosabb eszköz, ha nem reagálom le a hülyeségüket. Ha nincs reakció, kénytelen abbahagyni, vagy vitatkozhat magával, az meg olyan szórakoztató tud lenni.

--------------------------

Csak a viták elkerülése végett. Ha nem használok ékezetet, mobiltelefonról írok.

Nem is merek odaírni mert úgyis törli. Felesleges már kommentelni ezek szerint.
(Fórumba még lehet? Vagy már oda se?)

a bejelenteseket nem lehet kommentelni

udv Zoli

:(

Valami kellett már, köszönjük.

Tudtommal a főoldali cikkeknél eddig is ez volt meghirdetve ha jól emlékszem.

Egyébként meg kell csinálni egy szavazást, hogy ki szerint legyen szigorítás, ki szerint meg ne, mert nem is biztos, hogy igény van rá!

Ne parázzál már, ez úgy van, hogy trey ciklikusan megfenyegeti a kutyaütőket, pár hónapig csend van, aztán szép lassan visszaáll a régi izé és akkor megint.
Tök nyugis amúgy az egész és itt vannak a legjobb poénok a neten, néhány anyázás meg belefér. Van ahol moderátor hegyek vannak, ott meg a moderátorok a leghülyébbek, hahaha!

beindult az ms lobby ?
lassan már nem merek kommentelni.

:DDDDDDDDDDDDDD sírok, végre előkerült a MS :D Van valami elv arra nézve, hogy egy threadben a kommentek száma növekedésével valahogy nő a valószínűség, hogy Adolf Hitler is előkerül - na, itt a MS ilyen :D

made my day

----------------
(Működésképtelen) processzorokat gyűjtök. Ha van, msg me!

Hozzászólok - Tetszik|Nem tetszik - Jelentem

Aki aznap már harmadszor nyomta meg, hogy "Jelentem", az arra a hétre ki van zárva.

(Ennél persze van rosszabb ötletem is).

"Subscribe"-ot hozzászólni lehet? Mármint a topic-okhoz.