Sotet arnyalatu HUP skin/style

Egy kerdes. Egyszeru es konnyu megvalaszolni. :)

Nehez lenne HUP-hoz egy sotet arnyalatu temat maszekolni es csinalni egy opciot a "sajat adatok" szerkesztesenel hogy melyiket szeretnem?

(Tetszik a mostani, tenyleg 'orokzold'. Pusztan annyi a gondos hogy nagyreszt majdnem koromfekete temakat hasznalok. Kevesbe eroltetik az ember szemet (szerintem). Csak hiaba fekete a firefox kezdolap, a hup-ot behozva egy kissebb 'flashbang' hatas eri az embert.)

Nem kotekedesbol kerdeztem csak gondoltam miert ne. Azert blogpost, mert nem hinnem van olyan "fontossaga" hogy forumba irjam.

"MEGOLDAS":
Szoval:
Stylish plugin letolt/telepit:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/2108

Utana configure-nal:
Write:
Description: hup
Szoveg dobozba pedig:
@-moz-document domain(hup.hu) {
* {
background: #3a3a3a !important;
color: #cecece !important;
}
}

Eztan save es kesz. (Tudom ez nem full fekete, nekem igy tetszik. :))

Most igy mutat az egesz "eloben">
http://hisui.borisz.net/etc/dhup.png

Hozzászólások

A sötét alapon világos betű erőlteti a szemet.

Nem úgy értettem. Próbálkoztam én is ilyesmivel, de nem jött be. Sokkal erősebben kell figyelned, szerintem rettentő fárásztó. Messziről nem is látszik. A könyvekben sem sötét a lap világos betűvel. Mindenesetre lehetne egy dark theme, de akkor csináld meg, mutasd meg trey-nek, és vagy beteszi, vagy nem.

+1 Már régóta keresem a megoldást, most az Epiphany-mba akarok "custom stylesheet"-et szerkeszteni, hogy valahogy sötét témám legyen a hup-hoz. Nagyon örülnék neki, nekem is fárasztja a szemem eléggé. Néztem a huplite-ot, az jó lenne, csak miért van az, ha a huplite-on a főcímre klikkelek, akkor visszatesz a témázott oldalra? Ha nem tenné, az úgy ok lenne.

Ő meg annyit válaszolt rá, hogy a kliensoldalon is tudsz változtatni a HUP megjelenésén (ha nem lett volna nyilvánvaló, mivel nem az oldal elrendezésén, felépítésén csak a színösszeállításon szeretnél változtatni, ezért célszerű is kliensoldalon elvégezni ezeket a módosításokat aka hogyan jelenítse meg a böngésződ a Hup.hu-t)

Trey szerintem nem fog időt és energiát pazarolni arra, hogy néhány felhasználó egyedi igényét kielégítse, Opera-val egyébként néhány kattintás kivitelezni azt amit szeretnél, Firefox-hoz meg ott a már említett kiegészítő.

drupalban ez nem egy nehez feladat, ha valaki megirta a "sminket" akkor kb harom kattintas hogy valaszthato smink legyen, viszont ez fugg az admintol is, hogy akarja-e :)
---
Tévedni mindenkinek szabad, csak a mérnöknek észre kell vennie.

hwsw fórumon ez ugy van megoldva, hogy mivel nem akartak kirakni az egyedi témákat, ezért stylish plugin firefoxba, aztán az mindent elintéz.
________________________
Blog | Hogyan?

Ez igy ebben a formában nem igaz.Éljen a libaszarzöld hwsw vesszen a mozzilla.
http://kepfeltoltes.hu/080809/hwsw_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
_______________________________________________________________
"Good news everyone! Those asinine morons who canceled us were themselves fired for incompotence!" Hubert J. Farnsworth

Ezzel az a gond,hogy nem mindenki kartácsol szkriptet böngészőbe.(Szerintem usernek nem dolga....).
Mellesleg én is jobban szeretem a sötétebb tónusú oldalakat.
_______________________________________________________________
"Good news everyone! Those asinine morons who canceled us were themselves fired for incompotence!" Hubert J. Farnsworth

Nekem is tetszenek a sötét témák, de pont ezért esélytelenek nálam, mert a legtöbb weboldal világos. Namost sötét háttér, sötét téma, utána meg nyitok egy FF-et... Google kezdőlap és megvakultam :). Vagy bármi: index, origo, iwiw....
--
Discover It - Have a lot of fun!

Nekem ez ugy van megoldva, van egy html fajl , abban egy fekete hatterszin attrib es az a kezdolap. Sajnos van olyan oldal ahol nincs definialva hatterszin, igy hiaba irom at firefox-ban a szin beallitast (about:config), az egesz oldal fekete/sotet lesz. De talan a betuket is atlehetne allitani.

(btw szerintem kene osszedobnunk "sotet felhasznaloknak" egy packot az ilyen oldalakhoz. Ertsd: sotet IWIW, Google, HWSW, es igy tovabb. Persze stylish pluginhoz.)

Jahm ismertem/ismerem. Csak "google custom search"-el keres, es annyira irrealis talalatokat dobalt, hogy hasznavehetetlennek bizonyult. (Semmit nem talaltam vele, amit Google alapkeresoje lazan kidobott.).. Nem tudom mi a kulonbseg, azt hittem csak szin, de meg sem ugy tunik. Ezert hoztam fel az otletet.

Felteszed Firefox alá a "Web Developmer" kiegészítőt, és ott könnyen tudod szerkezteni a CSS-t, és röktön látod az eredményét.

A kész,akkor mented. (Amúgy Trey nagyon szép CSS-t csinált)

deviantART stílus nekem is tetszene:o