Mojave Experiment

Fórumok

Hozzászólások

Nekem nem voltak negatív előítéleteim a Vistával kapcsolatban...
Mostmár viszont van sok negatív tapasztalatom. Majd lesz nekik is.

Persze egy 5-10 perces demo során nem fognak előjönni a bugok feature-ök...

Mondjuk, anyám meg öcsém meg van vele elégedve, szóval kinek mi jön be. Persze az már vicces lenne ha firefox, office, winamp meg messenger futtatása közben is sikerülne eldobnia magát egy oprendszernek 2008-ban... Bár semmi sem lehetetlen ;)

Nagy gondom nekem sem volt a vizslaval, max az h neha ujra kellett lokni, mert eccer csak nem volt net s semmi dhcp renew meg ilyesmi nem segtett. De ugy nez ki a patchekkel megoldodott koppkopp.
Meg h az asio driverek nem eppen kiforrottak rajta, s a Traktor szepen beszunetel fel percre eleg surun. De ez mar mas teszta:)

Mondjuk en csak zenet hallgatok, doksit heggesztek, eclipse-elek rajta, semmi win-es fejlesztes meg ezernyi program telepitese.

Azonban nagy gyanum h ezeken a vasakon mar olyan oprendszernek kene lennie ami kavet foz. Nevetseges h meg mindig kb a win95 elmenynel tartunk. (most nem az eye-candykre gondolok hanem a tenyleges hasznos dolgokra, pl rendes plug'n'play,
szivas a suspenddel, halozattal, particiokkal, checkdiskkel, tuzfallal) Bar igaz, h sok ebbol, inkabb a PCbol mint architekturabol szarmazo baj. Ez mar masik tortenet:)

izé, ez nem csak egy egyszeru szinjatek?

Ezek mind Linux vagy Gepard felhasználók?

Erről cikkeztek az Indexen is... a Microsoft reakciója az érdekes a teszt eredményébe: agresszív reklámkampányba kezdenek az Apple ellen. :)

(sorry, nemtom merre van az Indexen a cikk, ha valaki megtalálja, belinkelhetné)

http://index.hu/tech/szoftver/vis270708/

erre gondolsz?

Amúgy megszokhattuk volna már. A Microsoft szerint minden szép és jó, az userek elégedettek, vagy ha nem, az azért van, mert a gonosz Linuxosok teletömik a fejüket mindenféle zagyvaságokkal, mint pl. hogy a Microsoft nem a rendszer elkészültségét hanem a marketingesek tanácsát veszi figyelembe, mikor új os-t ad ki, vagy hogy a Windows azt hiszi magáról, hogy ő a Nagy Testvér és az Isten egy szoftverben, vagy hogy néha tökegyszerű dolgok nem mennek, és nincs rájuk értelmes magyarázat, max. közösségi workaroundot találni próba-szerencse tapasztalatok alapján?

Ugyan kérem! Ezek hazudnak (mármint a gonosz rossz ellentábor). Szegény usereket megvezetik! De nincs ok pánikra! Itt van MS apó és helyre teszi a szegény, elszédített fejeket!

Vegyél Vistát! Kettőt! Vedd meg, amit máshol ingyen megkapsz.
Bocs, végy negyedannyi funkcionalitást, mint amit máshol ingyen megkapsz. Hűűdejó lesz neked, amikor majd a DRM-mel védett tartalmakat le tudod játszani, és rezegtetni tudod a rendszerhez adott "ingyenes" üzenetküldő szolgáltatással a másik ablakát. Fogyassz! Szenvedj!

(Bocs, aláírom, nem szívlelem a nagytesvírt és mindig ingerültebben reagálok az ilyenekre. Dehát van sok évnyi tapasztalatom vele (mármint a rendszereivel). Nekem nem jött be. Nagyon nem. Sem a termékei, sem a hozzáállása. Anyázást kéretik szombatra időzíteni, akkor leszek next time gép előtt.)
Peace 4 all!

PS: ok, bevallom, az Xp-t megszerettem. Vagy inkább a szívemhez nőtt, mint anyjához a hülye gyereke. Jó kis rendszer az a maga módján. Ha érzéssel használom, hű társ. Azóta se tudtak jobbat MS-ék. Csak ne bizonygatnák az ellenkezőjét...

Egy dolgot mondok: defrag. És még sorolhatnám, hogy mennyire ne akarj Te másképp gondolkozni mint azt a nagytestvér kitalálta, mert jó van az úgy. Plusz a kékhalálozások sem szimpatikusak. Egyébként megy, lehet használn, futnak rajta az alkalmazások is (már amelyik).