ClickClickClick

Fórumok

Beteg egy jatek, klikkelni kell Magyarorszagert :)

http://www.clickclickclick.com

Kis segitseg (1024x768as felbontashoz)

sleep 2
for i in `seq 1 999`; do
sleep 0.1
    case "$1" in
        bal)
            xte 'mousemove 455 453' 'mousedown 1' 'mouseup 1'
        ;;
        jobb)
            xte 'mousemove 687 442' 'mousedown 1' 'mouseup 1'
    esac
done

case "$1" in
        bal)
            xte 'mousemove 685 521' 'mousedown 1' 'mouseup 1'
        ;;
        jobb)
            xte 'mousemove 492 522' 'mousedown 1' 'mouseup 1'
esac

Hozzászólások

Aztán megmondják a magyarok az 5th leghülyébbek, hogy erre basszák el az idejüket ? :)

xautomation csomag nem árt.

Java scriptbe nem lenne jobb bele piszkálni ?

Most csak úgy megnéztem. Miért lett resetelve? Múltkor mintha 88 milliója lett volna Magyarországnak, az elsőnek meg valami 220 millió.

Szerk.: Megtaláltam a választ, mindig újrakezdik direkt :- ). Ez most a harmadik játék.

Hehe
Most néztem, hogy a Vatikánból is jött 10 klikk :)
Elképzeltem ahogy a pápa kattintgat :D

-Mr-

Magyar virtus. Iszonyu lelkesedessel vetjuk magunk totalisan ertelmetlen es/vagy mar indulasakor vesztett ugyekbe. A japanok meg (bar sok dologgal kapcsolatban (tradiciok, technologia) minden tiszteletem az ovek) mindig is elmebetegek voltak, nem hiszem hogy pont oket kene utanozni...

Azert persze jo magyar scenerkent 242, 303 es 604 kattintassal en is hozzajarultam a sokmilliohoz. :)

-=- Mire a programozó: "Na és szerintetek ki csinálta a káoszt?" -=-

A japók elnevezték a magyar klikkeseket HUPPER-nek. :)

Azt mondja már meg valaki, hogy .de alól hogyan tudnék Magyarországnak klikkolni? (;

Ne szivja senki mellre, de ez egy eleg beteg dolog, amolyan Csernus dokiert kialto klinikai eset az un. border-line szemelyisegeknek. Azert elkepzelem Csernust, amint japanul alazza lekezeli a japokat ... :-)))

ASK Me No Questions, I'll Tell You No Lies

Ugyan már! Ez egy kedves értelmetlenség.

Mondjuk milyen tökéletesen feleslegesnek érezheti bárki a bélyeggyüjtést, a sakkozást, a tájfutást, a unix/linux-ozást, a ..... - t az, akit nem érdekel.
Tiszteljük egymás hülyeségét, és akkor remélhetően a mienket sem fogják piszkálni .

:))
Na ja. Mi legalább stílusosan csináljuk, az egyik bashscriptet ír, a másik javascriptet, én meg ha bejönne ez az elb*szott oldal lesniffelném a történetet, aztán adnék neki némi löketet. Kivenni a fölölseges headereket... Aztán had szóljon:D

szerk.: mostmár apacsos Service Unavailable van. jeh.
____________________________________________
Találkozunk majd ott, ahol nincsen sötétség.

Most jelentette haverom, hogy nyersére állunk.

na, elinditottam en is egy tavoli (ejjelnappal meno") ge'pen, VNC-n keresztul, a for ... `seq ...`-t lecsereltem while true -ra... hadd szoljon ;] marcsak a masik 40-50 ge'pen kene elinditani...:/

reggel majd leoke'zom...

szerk: bazz', nem veletlenul volt ott az a 999-as limit...
hajjaj. akkor me'g ugyeskedni kell egy kicsit ;]

Jah, nekem bejött egy secre az oldal, van screenshotom, elsők vagyunk:)
AMúgy kiábrándító: az a link ami a kattintásaid hozzáadja csupán geteli ezt:
http://www.clickclickclick.com/clickinfo.asp?i=477050&s=vHlZsgK&n=19
Én meg geteltem ezt: http://www.clickclickclick.com/clickinfo.asp?i=477050&s=vHlZsgK&n=19000…
Viszont pont most halt meg, ugyhoyg nemtudom lett-e eredménye.
____________________________________________
Találkozunk majd ott, ahol nincsen sötétség.

ket perce fordultunk at 300 millio fole. respect

Az index cikke szerint nekik is van saját "programjuk" a klikkeléshez.
Egyébként nem semmi a cikkük, amit feljebb idéztek már... http://index.hu/tech/net/szhb070526/
A magyarok klikkjeitől ments meg, Uram, minket
(Ősi japán mondás)

Óriási! Egy ilyen hírből egy ilyen jó, szarkasztikus cikket kihozni :-)
Bár a férfimagazinok sajtókörképe sem semmi (bocs, most nem keresem a linket): p**aipari fejlemények, mellbimbóügyi kiadvány;-)

Hamarosan 400 milla, és 100 milla előny. Szegény japók állva maradtak. :)

gondoltam felnézek, mi a pálya. erre nem kapok beléptető-képet.
--
bYe bailey

Amennyire kitelhet tőlük, úgy bármit bele tudnak magyarázni mindenbe (khmm, kell a pénz, de nagyon). Inkább szerencsére, mint sajnos, nem? Én sem nézek sűrűn – a végfelhasználó szótárában lévő – TV-t (lásd: RTLKlub és társai), csak a NGC, Discovery Channel, és a Spektrum miatt szoktam bekapcsolni a dobozt, hogy ne csak az Internetről boronáljam össze a tudást. Amikor a ClickClickClick! volt az „RTL Klub híradójának esti kiadásában,” akkor is csak kintről szóltak be, hogy ugyan jöjjek már ki, mert valami geek-dolog megy a TV-ben.
---
Powered by Áram

Jól haladunk :DDD Most épp megy a szerver, el is lehetett érni :))
Az állás:

2007-05-29 13:32
1. Hungary 410,060,929
2. Japan 299,002,223
3. Poland 22,626,516

Szerk:
2007-05-29 23:26
1. Hungary 451,414,728
2. Japan 343,823,911
3. Poland 22,904,832

Na szal fölényesen vezet a magyar Hupper sereg :DDDD

Szerk: Holnap lesz vége a versenynek, szal mindent bele :DDDDD
____________________________________
Az embert 2 éven át arra tanítják hogyan álljon meg a 2 lábán, és hogyan beszéljen... Aztán azt mondják neki: -"Üllj le és kuss legyen!"..

Hoppá.. A Japánok rendesen behozták a lemaradásukat... A jelek szerint mozgósították erőiket, és mindent megtesznek, hogy ma, az utolsó napon dőljön el a mindent edöntő csata...
A jelenlegi állás:

2007-05-30 09:21
1. Japan 501,200,156
2. Hungary 500,629,794
3. Chile 23,615,430

Mindent bele magyar Hupperek!! Ne feledjük, hogy ők most elvileg alszanak :D

szerk: Közben a magya főhadiszállás is elérhetetlen, phpbb hiba miatt, így lehet, hogy a csata más területekre is átterjedt?!
szerk2: Közben újabb index cikk jelent meg a témában: http://index.hu/tech/net/evszb070530/
____________________________________
Az embert 2 éven át arra tanítják hogyan álljon meg a 2 lábán, és hogyan beszéljen... Aztán azt mondják neki: -"Üllj le és kuss legyen!"..

Gratulálok minden kedves honfitársamnak, hogy igazi magyar módra sikerül elveszíteni ezt is!
Csak mi lehetünk ekkora barmok. Amikor ~110 millió volt az előnyünk, a többség szépen, kényelmesen, magyar-módra hátradőlt, hogy na ezt már megnyertük. Jellemző módon nálunk még a híradó is úgy számolt be, hogy megnyertük a csatát, a különbséget lehetetlen behozni.
Mi tényleg ekkora egy farok nemzet vagyunk???? Ekkora égést........

Ja... aha... tenyleg iszonyat nagy farok vagyok amiert cirka 24 oraja nem lehet elerni a szervert. Mocskosul szegyenlem magam miatta. Hozzatennem, hogy semilyen klikkelo programot/scriptet nem hasznaltam, csak a magam szereny modjan teszteltem egy egeret aminek az volt rairva a dobozara "keys life: over 1 000 000 times" :-))

Udv:
Feri

Ne haragudj már, de ez nem arról szól, hogy kézzel kellene klikkelni. Már réges-rég programokkal megy a klikkelés mindenhol. Ez a dolog a kitartásról, eltökéltségről, szervezettségről, fegyelmezettségről szólt.
Szerinted nem röhejes, hogy bőven-bőven a vége előtt a híradónk úgy tálalja, hogy "hóhó, kéremszépen, hát megnyertük a klikkelő-háborút, az ellenfélnek semmi esélye behozni a lemaradást, Magyarország legyőzte a techinka-zseni Japánt. Muhaha, király!"
Na, ez jellemzően tipikus magyar hozzáállás!
Persze, ez a klikkelés amúgy értelmetlen hülyeség, de az index és az rtl már hírt is csinált belőle, a hunclickeren elkezdtek az emberek ömlengeni, hogy ők most mennyit tesznek az országimázsért, s hab a tortán, hogy olyan képeket küldözgettek a japóknak, amin a japán sziget piros-fehér-zöld színezést kapott, meg odaírták, hogy "Japan OWNZ!". Közben meg ment a muhaha, hogy most de jól megmutattuk, mekkora királyok vagyunk, gyertek, dőljünk hátra, az index is megírta, meg az rtl is bemondta, hogy ezt megnyertük. Muhaha, hülye japánok.
Erre tessék.
Sajnálom, hogy mi ilyenek vagyunk, de tényleg. Miért nem vagyunk képesek soha semmit véghezvinni, miért bukunk el mindig a célegyenesben? Érthetelen. Egyszerűen nagyképű hülyék vagyunk.
Amúgy tényleg nem értem, hogy miért kellett már a híradónak két nappal ezelőtt úgy beállítani, hogy ezt már megynertük, senki sem veheti el tőlünk, muhahaha. Pedig két nap alatt annyi minden történhet (és történt is!)!!!
Meg a hunclickeren is a francért kell orszégimázsról, meg bezsebelt győzelemről regélni. Legalább ne beszéltünk volna így a dologról, akkor azért más lenne a lecsengése, hogy jól elvertek minket a végére.
(Bár ha már országimázsnál tartunk, végül is ez a jellemző. Sajnos.)

Az szerinted nem rohejes, hogy az elmult 24 oraban gyoztek le minket, amiota elerhetetlen szamomra a szerver? Esetleg japanbol elerheto, csak magyarorszagrol nem? Ha a szerver elerhetetlen volt akkor a japok hogy a fenebe eloztek? Egyebkent nem En hirdettem gyozelmet a hiradoban... nem En gyartottam azokat a kepeket, youtube videokat... _nem_ erzem magam nagykepu hulyenek! Beszelj csak a sajat nevedben.

Udv:
Feri

Egy szóval sem mondtam, hogy sferi szúrta el, pedig már atombombás képet is küldött a japóknak (mert hát volt ilyen is, előtérben magyar zászlók lengtek, bal alsó sarokban "game over" felirat).
Nem emeltem ki konkrétan senkit - még a lenéző, bunkó képek készítőit sem, és azokat sem, akik már 2 nappal avége előtt kihírdették, hogy "Győztünk, geca! Muhahaha!"
Ezt együt "kúrtuk el" - úgy látszik, mi már csak ilyen el-qurós nemzet vagyunk. Én is clickeltem, Összesen 22 szálon futtattam a programokat két gépen - az igaz, hogy a véghajrában a fele lerohadt, de nem kényelmesedtem el, nem adtam fel, nem hittem, hogy győztünk két nappal ezelőtt.
Nem értem a sértődésedet, mert vedd észre, hogy nem konkrétan rólad írtam, amit írtam, hanem kollektíve RÓLUNK.
Term. a vereséget is viselni kell, és nem is lehet mindig győzni, de az igazi gáz szvsz, hogy már jó előre be lett zsebelve a győzelem, mindenki elkényelmesedett, japánnak elkültük a jó kis képeinket (már csak azt nem írtuk oda, hogy "k@pjátok be! muhaha!"), aztán szépen hátradőltünk (a többség, legalábbis!), azt vizionálva, hogy ezt a győzelmet már senki sem veheti el tőlünk, Magyarország most jóóóól megmutatta. Muhaha.
Erre tessék, beüt a gebasz, és mi akkorát égünk, hogy csak na.
Legaláb ne kürtöltük volna világgá a győzelmet jó előre, ne küldtük volna el azokat a bizonyos képeket, és akkor most talán nem rajtunk röhögne a világ, ismét valamiért.
De végül is nem kell szégyellni, hisz' igazi magyar módra történtek a dolgok.

Hát sajnos valóban vesztettünk.. A verseny lezárult, sajna elöbb is, mint mi gondoltuk, így majd 2 milliós előnyle a japánok vihették haza a 3. forduló aranykupáját.
Forrás: http://www.clickclickclick.com/results.asp?g=3
Majd talán a legközelebbi fordulóban :))))

Comment: Azért nagy Respect a Japánoknak, hogy ilyen versenyben is ekkora hátrányból győzelmet tudtak kihozni.. Gratula nekik.
____________________________________
Az embert 2 éven át arra tanítják hogyan álljon meg a 2 lábán, és hogyan beszéljen... Aztán azt mondják neki: -"Üllj le és kuss legyen!"..

Friss hírek az index tollából :DDDD

http://index.hu/tech/net/szjmh070529/
____________________________________
Az embert 2 éven át arra tanítják hogyan álljon meg a 2 lábán, és hogyan beszéljen... Aztán azt mondják neki: -"Üllj le és kuss legyen!"..

Lehet hogy lesz klikker tali... Bár neekm sose jött még be az oldal 1secnel tovabb, azert poen lenne kimenni. Tetvesarcú genyláda rtlklubbot is lehet hogy kirángatják helikopterügyileg.
____________________________________________
Találkozunk majd ott, ahol nincsen sötétség.

Akarhogy is nezegetem nekem csak ennyi jon be: Service Unavailable

Udv:
Feri

Most nekem se jön be... Úgy néz ki ismét megrohamozták a szervert.. :)) Minden ma fog eldőlni..
____________________________________
Az embert 2 éven át arra tanítják hogyan álljon meg a 2 lábán, és hogyan beszéljen... Aztán azt mondják neki: -"Üllj le és kuss legyen!"..

Az a helyzet, hogy szamomra elerhetetlen a honlap, pedig reggel ota probalkozom. Nem tolti be az ellenorzo kepet:(

Javascriptert bannolnak, megy amugy a szerver..

Atdob a ccc3.com-ra.
Jo lenne valami megoldas, mert a topikban emlitettet nem ertem, es kattintanek parat, de ejjel nem lehet manualisan az asszony miatt:-)

Juj.. Hogy még vannak akik nincsenek felvilágosítva? :)
na akkor gyorstalpaló:

Pár napja tart a 4. forduló, jelenleg 130 millás előnyünk van ( ami meg az előző forduló óta tudjuk, hogy iszonyú kevés és könnyen behozható ), töb mint 1 milliárd pont fölött van Japán és M.o. is, és ha győzni akarunk ( holnap lesz vége a 4. fordulónak ). Akkor minden erőnket be kell vetnünk.
A hunclicker.why.hu oldalon is kint lévő SilentClicker progival win xp alatt teljesen jól lehet haladni, így aki véletlenül win-t rejteget otthon és a cél érdekében áldozna is processzor időt annak futtatására ne sajnálja az erőtartalékokat :)
____________________________________
Az embert 2 éven át arra tanítják hogyan álljon meg a 2 lábán, és hogyan beszéljen... Aztán azt mondják neki: -"Üllj le és kuss legyen!"..

Az a 3. kör volt :DDD Annak már tényleg vége, ott vesztetünk is ( de mint köztudott az csak egy csata elvesztése volt, és nem egy háborúé! :D )
____________________________________
Az embert 2 éven át arra tanítják hogyan álljon meg a 2 lábán, és hogyan beszéljen... Aztán azt mondják neki: -"Üllj le és kuss legyen!"..

kivancsi vagyok ki fog-e akadni 2,147,483,647 (vagy 4,294,967,295) klikkolas utan...;]

Ezzel csak az a baj, hogy olyan kicsi a különbség, hogy az pár óra alatt behozható, és mivel holnap zárul le a verseny, így azt hiszem, hogy ma hajnalban is lesznek akik csak ezért fognak "túlórázni" hogy az előnyünket növeljék, hogy aztán nappal a szokásos magyar sereg ismét vihesse a frontot kapuzárásig :)
____________________________________
Az embert 2 éven át arra tanítják hogyan álljon meg a 2 lábán, és hogyan beszéljen... Aztán azt mondják neki: -"Üllj le és kuss legyen!"..

+1...
Sorry - the server is temporarily unavailable.
Please try again later... or why not visit one of these sites:
így nem fog menni
percenkénti klikkelés elmúlt negyed órában:
Az utolsó két felvitt mérési pont közöti különbség: (14:17:16 - 14:30:18)
click click / perc
HUN 162.619 12.477
JPN 171.413 13.152

Sztem te ott vmit elnéztél...
HUN 1.613.889.956 click
JPN 1.490.245.136 click

Amúgy utolsó elötti napok mindig ilyenek: mindenki (főleg japánok és mi) igyexünk felzárkózni/előnyt szerezni, és hát ilyenkor a szerver terhelése tényleg megnő..
____________________________________
Az embert 2 éven át arra tanítják hogyan álljon meg a 2 lábán, és hogyan beszéljen... Aztán azt mondják neki: -"Üllj le és kuss legyen!"..

sztem meg te nézted be...
oda van írva, hogy: Az utolsó két felvitt mérési pont közöti különbség: (14:17:16 - 14:30:18)
Ez a lényeges, itt látszik, hogy adott időszakban ki mennyivel növelte a kölönbséget, tehát milyen sebességgel clickelnek...
Mellesleg most ~500.000/perc ről visszaesett ~100.000 / percre.
És a japánok most megint jobbak percenként 50.000el... így nem fog sokáig tartani a 119.000.000 milliós előnyünk.

Mintha oldal frisítés lenne.

Nem látszik a gomb.
Aki most tud katintani az csaló :)

HTTP Error 500.13 - Server error: Web server is too busy.
Internet Information Services (IIS)

Technical Information (for support personnel)

* Go to Microsoft Product Support Services and perform a title search for the words HTTP and 500.
* Open IIS Help, which is accessible in IIS Manager (inetmgr), and search for topics titled Monitoring and Tuning Web Application Performance, Performance Monitoring and Scalability Tools, and About Custom Error Messages

Status Report:
Hát a jelek szerint némi szerencsével igaz, meg egy szép nagy szerverleállással a végén, de a 4. fordulót 50 milliós előnnyel M.o. nyerte japánnal szemben :)
forrás: http://www.clickclickclick.com/results.asp?g=4
Ezzel az eredménnyel így Magyarország az összesítésben a 6. helyről a 4. helyre lépett elő (Japán az első összesítésben )
____________________________________
Az embert 2 éven át arra tanítják hogyan álljon meg a 2 lábán, és hogyan beszéljen... Aztán azt mondják neki: -"Üllj le és kuss legyen!"..

Újraindult a verseny, és máris tízmilliós lemaradásban vagyunk.

Mi most a legjobb módszer? A topic elején lévő script-et beparaméterezni, és figyelni, hogy amikor azonosítás van (gépelje be a xyaze szöveget), akkor kézzel begépelni?

Ha a bash scriptes módszer a nyerő, akkor:
Böngészők között van különbség? Érdemes feltenni valami kevesebb featuressel rendelkező gyorsabbat, mert akkor a sciptben kisebbre lehet állítani a sleep-et?

Ugy latom, hogy a clicker 252 mar nem megy... frissiteskent felajanlja az mclicker32-t... le is toltottem, de azt mondja a gepem, hogy: nem win32 alkalmazas. Van valakinek tippje? (tobbszor is letoltottem)

Udv:
Feri

Felfedeztem egy érdekességet. xmacroval ítram egy makrót, és ha 1 db ButtonPress után több ButtonRelease-t írok, akkor mindegyik ButtonRelease-t egy-egy kattintásnak érzékeli:

pl. így 10 kattintás:
ButtonPress 1
ButtonRelease 1
ButtonRelease 1
ButtonRelease 1
ButtonRelease 1
ButtonRelease 1
ButtonRelease 1
ButtonRelease 1
ButtonRelease 1
ButtonRelease 1
ButtonRelease 1

Persze csak akkor működik, ha xmacroplay-nek kellően nagy (100) delay-t állítok be, de így rohadt gyorsan pörögnek a kattintások.

Most nézem, a 6. fordulóban Tajvan is keményen beszállt a buliba, mi pedig mögöttük, és a Japánok mögött harmadikok vagyunk.

De a pingvinek is jól nyomják az Antarktiszon: hetedikek.

Lehet, hogy ők már megkapták a 100$-os notebook-okat?

---
Mondjon le!

Már megint nem érhető el Magyarországról... Szép...

Az 50., jubileumi fordulóban nagy csata folyik, hogy megszerezzük a várva várt győzelmet. Szinte fej-fej mellett haladunk a japánokkal. A hátrányunk jelenleg 30 millió klikk, ami nem behozhatatlan, csak éppen vadászokra lenne szükség, akik megfejtik a klikkeléshez szükséges kódokat.

A vadászlesre jelentkezni lehet: http://e2c3.hupper.hu/

A főhadiszállás ismét a megszokott címén található, nézz be hozzánk: http://www.hupper.hu/

Halihó HUPperek!

Az 52. fordulóban már 180 millió kattintás hátrányban vagyunk a japánokkal szemben, így egyre kevesebb az esélye a győzelemnek. Ellenben ha a hétvégén nem sikerül felpörögnünk, akkor a jövő héten kezdődő fordulóban sem várhatunk sokat. Ezért vasárnap délután erődemonstrációt tartunk!

Megkérek mindenkit, hogy TC programját indítsa el, és lője be legalább a most érvényes 1 darab szálat. Proxyzók elkezdhetik a gyűjtögetést! Vadászok is jöjjenek minél többen. Cél, hogy a sebességünk elérje a japánokét! Remélem az akció sikeres lesz, és nem fullad ki teljesen a csapat!

Konkrétan akkor 4-én vasárnap 15:00-tól várok mindenkit TC-vel és szálakkal felszerelkezve! De persze előbb is el lehet már kezdeni a bemelegítést! Vadászok is kellenek, remélem abból sem lesz hiány, és lesz kacsa is a terítéken!

Gyerünk, mutassuk meg mit is tudunk!

Mindenképpen. Persze csak ha marad addig fejlesztők, aki követi a ccc oldal változásait, meg programozza az ORC robotokat.

Egyébként ma a játék 56. fordulója kezdődött. A második helyet magabiztosan hoztuk az előzőben. Sajnos elég kevés a szálunk, így nem tudjuk tartani a lépést a japánokkal, pedig a vadászok és a robotok könnyedén felvennék a versenyt velük. Indítsatok TurboCicker programot és klikkeljetek!

http://e2c3.hupper.hu/

Ahogy látom csak egyszer kér capchat, utána nem dob ki egy idő után, mint régen. Kérdés: ha én elindítom scripttel, akkor egy idő után nem dob ki automatikusan? Látom van egy gomb, amivel hozzáadja az eredményekhez, tehát van-e olyan a játékban, hogy elveszi az eddigi kattintásaidat? Pl. 1 percen belül rá kell tenyerelnem a hozzáadás gombra, különben lenulláz.

Tegnap a játék 57. fordulója kezdődött! Itt az ideje, hogy az idei sok 2. hely után végre megszerezzük az áhított győzelmet. Erre megvan minden esélyünk, ha mindenki úgy akarja. Vadásszatok minél többet, a saját szálakat, de főként a proxykat ne állítsátok le éjszakára! Indítsatok TurboClickert ahol tudtok, szervezzetek be mindenkit, akit csak lehet! Ha most se sikerülne, akkor se csüggedjetek, a japánok előbb-utóbb elfáradnak, mi pedig egyre erősödünk. Hajrá!

Hupperek!

Óriási csata folyik az 1. helyért a japánok ellen! Minden emberre szükségünk van, főként a saját szálakra! Vadászok is gyertek! A megszerzett előny elolvadt, és a japánok e pillanatban előznek meg minket. Ha nyerni szeretnénk, összefogásra van szükség. Ne maradj ki te sem ebből a párharcból! Futtass Turboclickert!

Hajrá!

e2c3.hupper.hu

Hupperek!

Itt az ideje, hogy kicsit összeszedjük magunkat. Talán hdekakas is megjósolja majd, hogy a következő fordulóban a bombabiztos 2. helyen fogunk végezni, de ettől függetlenül megmutathatnánk a japánoknak, hogy mit is tudunk, nehogy már nagyon elkényelmesedjenek. Vagyis a forduló kezdő napján:

RÁIJESZTŐ Grand Prix

Mindenki kezdje el gyűjteni a proxykat, szálakat, próbálgassátok a vadászfegyvereket, beállításokat, pihenjetek a nagy napra! Még az is elképzelhető, hogy a nagy ráijesztésben hirtelen mégis győzünk! Csak gyertek minél többen, én itt leszek!

És hogy mikor kezdődik? Figyeljétek a Hupper hírlevelet! Hajrá mindenki!

Tegnap elkezdődött a klikkelő játék 62. fordulója! A második helyet ismét magabiztosan szereztük meg, s bár a forduló vége felé már kezdtük szorongatni a kitartó japán harcosokat, most ők bizonyultak jobbnak. Ebben a fordulóban ismét be kéne dobni minden erőnket, hiszen van esélyünk a győzelemre!

Gyere te is, frissítsd és indítsd a TurboClicker programot (TC v0.5.0.44). Fejtsd a kódokat, ha van időd! Ha meguntad a kódfejtést, akkor se kapcsold ki a klikkert, addig a többi vadász, vagy a robotok megfejtik helyetted a kódokat. A proxyzókat megkérem, hogy gyűjtsenek minél több szálat, és futtassák - lehetőleg éjjel is - minél nagyobb számban.

Vadászatra itt a TurboHunter v2.0.4 program (a letöltése csak e2c3 bejelentkezést követően lehetséges, ahogyan a TurboClicker is). A régebbi TH-kat lehetőleg ne használjátok, mert az nem tudja a + karaktert helyesen kezelni! A különleges karakterektől se ijedjetek meg, egy kis program, amit a főhadiszálláson találsz a @!* karaktereket az M betű mellé teszi a ,.- helyére.

Azért nem ilyen egyszerű, mert így egyből ki is bannolják az IP-d.

Ian most jó kedvében volt, és szépen olvasható kacsákat adott. A robiknak ez tetszik, tegnap jelentősen faragtunk a hátrányból, még akár a győzelemre is lehet esélyünk. Gyertek és futassatok TurboClickert! Abban minden megvan írva, wine alatt is fut.

A 65. fordulóban némi technikai fölényre tettünk szert a japánokkal szemben. Fejlesztőink kész js kódfejtővé avanzsáltak elő :) Megjelent a TurboClicker 0.5.0.50, frissítsen mindenki! Most már csak néhány ember kell, és akár le is dolgozhatjuk a 18milliós hátrányunkat a fordulóban.

A két szép győzelem után, a mostaniban hétközben 40 milliós hátrányt gyűjtöttünk be, de nem adtuk fel akkor sem. Pénteken 1 nap alatt a felét lefaragtuk!!! Jöjjön mindenki, indítson TurboClickert, és akkor megszorongathatjuk a Vippereket!

e2c3.hupper.hu

Ki a franc az az other country? Mer elég sok helyezése van :-)

@@
"You can hide a semi truck in 300 lines of C."
Debian Lenny 2.6.25-2-amd64

ha valaki igen beteg és akar viccesen játszani javaslat: laptop tapi + egér +egér mindegyiket folyamatosan nyomkodja :):):)

Üdv mindenkinek!

A játék a www.clickclickclick.com oldalon immár a 69. fordulójához érkezett. Klikkelés helyett már régóta a kódfejtésé a főszerep, hiszen klikkelni ott a TurboClicker program. Klikkelni viszont csak a kódok megfejtése után lehet. Erre több lehetőség is van:
- a TurboClicker programban
- az e2c3.hupper.hu oldalon a kódfejtés vagy webhunter alatt
- a TurboHunter programmal (letölthető: http://e2c3.hupper.hu/tc/th2.exe )

Gyertek és fejtsétek a belépő kódokat, hogy megelőzzük a japánokat.
Az aktuális eredményt itt követhetitek: http://stat.hupper.hu/

Programozók segítségét is várom.

Nemsokára kezdődik a 71. forduló, melyre kicsit fel kéne pörögni! Gyertek és klikkeljetek Magyarországért!

Megjelent a TurboClicker v0.5.0.52! A klikkeléshez mindenki frissítse a TC-t a v0.5.0.51, vagy korábbi verziókról, mert azokkal egyből bant kap! Letölthető az e2c3 bármelyik TC linkjéről, vagy indításkor a TC automatikusan letölti az új verziót.

FELHÍVÁS!!!!!

Aki úgy gondolja, hogy nem elkényelmesedett lusta hupper, hanem igenis azt akarja, hogy visszahozzuk a régi jó hangulatú csapatszellemet, új győzelmeket arassunk, és hajlandó is ezért egy kicsinyt áldozni a szabad idejéből, az szeptember 26. /péntek/ délután 18 óra és vasárnap éjfél között leteszi az akaratával arányos legyilkolt kacsát a közös asztalra!

Itt az ideje, hogy fellázadjunk a hydekakas féle jóslatok ellen, és csakazértis bebizonyítsuk, hogy a világ legjobb közössége a huppereké !

BENNE VAGY???

Akkor várunk!

2008. október 5. vasárnap 13:00-tól ismét megrendezzünk a három ország (Japán, Tajvan és Magyarország) közös webrádió showját, "újra együtt vagyunk" címmel!

A showról információkat a DJshow.extra.hu oldalon találhatsz (a program, leírások a dalokról, felvezető szövegek magyar fordítása, stb.) Ne mulasszátok el! Ha mégis kihagytátok, ismétlés este 20:00-tól.

Hangolódjatok rá a Hupper rádióra vasárnap ebéd után! Jó szórakozást!

Újra itt vagyok, hogy buzdítsam a magyar népet :)

A hétvégi rádió show a visszajelzések alapján jól sikerült, sajnos elég kevés volt a magyar hallgató, de remélem azért még letöltik egy páran. djshow.extra.hu

A klikkelés folytatódik tovább. Most egész jól állunk, már csak pár ember kéne, hogy utolérjük a japánokat az első helyen. A második hely így is stabil, a többi ország fényévekkel mögöttünk, úgyhogy búslakodásra semmi ok. Ha klikkelni támad kedvetek, akkor azt továbbra is a TurboClicker programmal tegyétek. Regeljetek az e2c3.hupper.hu oldalon, töltsétek le, és futtassátok minden nap. Nézzetek be a főhadiszállásra és a fórum titkos részébe is (külön reg szükséges) www.hupper.hu

Hajrá Hupperek, hajrá Magyarország! (hű ez hasonlított valamire, de nem az aminek látszik)

ui: Fejlesztőket keresünk! Program fejlesztés, team munka, meglévő kódok beépítése hatékonyabb "fegyverekbe". Jelentkezni lehet a fórumban, vagy skypeon nálam: csa3a007 Sok az időd? Erre érdemes áldozni, gyere!

Immáron a játék 78. fordulójához érkezett. A pénteki napon egész jól belehúztunk, köszönhetően Ian 3 betűs kacsáinak. Most éppen már csak 7 millió klikk a hátrányunk, ami nem mondható soknak. A robotok és a vadászok szépen fejtegetik a kódokat, már csak szálak kellenének a japók alázásához. Aki tud, jöjjön és indítson TurboClickert!

Mint azt észrevehettétek a klikkelő játék már a 84. fordulónál jár. Ha az eredményjelzőre pillantotok, meglepő módon - legalábbis éppen - magyar vezetést láthattok. Ahhoz, hogy ez így is maradjon a forduló zárásig, mindenkire szükség van, aki él és mozog, meg aki nem mozog, arra is. :D A legfontosabb dolog, hogy indítsátok el, és futtassátok a TurboClicker, mert annélkül elég nehéz klikkelni! Ez igazán nem kerül nagy fáradságba. Keressetek működő proxykat, hogy még gyorsabban menjünk. Ha időtök engedi, gyeretek és nézzetek be a TC chatre a vadásztársakhoz egy közös lövöldözésre. Hajrá!

http://e2c3.hupper.hu/

A szemem láttára fogy az előnyünk 120ezerről, már 45 nél tart, és nem tudok ellene tenni semmit...! ezt a scriptet hova kell beírni?

(szerk.: #86)

BUÉK mindenkinek, akivel még nem találkoztam idén!

A klikkelő játék tovább folytatódik természetesen 2009-ben is. Nem is állunk olyan rosszul, sőt úgy tűnik nekem, hogy a japánoknál is visszaesett a lelkesedés. Itt az idő, hogy átvegyük a vezetést.

Futtassatok TurboClicker programot, de abból csakis a legújabbat: TC v0.5.0.54

A főhadiszállás és a vadászles a szokott helyen. Gyertek Hupperek! Hajrá 2009-ben is!

Végre! Ebben a fordulóban szépen vezetünk - csak el ne kiabáljam - de ettől függetlenül, vagy éppen ezért jó volna egy kis támogatás, hogy együtt ünnepeljük Magyarország győzelmét a klikkelő játékban. Gyertek, futtassatok TurboClickert.
Regeljetek az e2c3.hupper.hu oldalon, a chateléshez a http://junif.hu/turboclicker/ oldalon, fórumozáshoz a www.hupper.hu oldalon.
Várunk mindenkit egy jó kis csapatba! Beszélgess, szórakozz, klikkelj, fejts captchakat (kacsákat) velünk. Ha nem értessz valamit, irány a Főhadiszállás, vagy kérdezz a fórumon, és a TC chaten.
Hajrá HUPPERek, hajrá magyarok!

Azóta is megy, az oldal nem száll el már régóta.
A küzdelem pedig ugyanolyan mint volt. Nagy csaták, jó társaság.
Fejlesztőket is várunk a csapatba.

Az idei 6. menetben is vezetünk, ha így folytatódik akkor kiegyenlítünk a clickclickclick 2009-es ligájában, 3:3 lesz a japán-magyar eredmény.

Gyere és csatlakozz te is hozzánk. Információkat a www.hupper.hu főhadiszálláson találsz.

Remelem leszarad minden klikkklikkklikkes idiotanak a keze!

----------------------
"ONE OF THESE DAYS I'M GOING TO CUT YOU INTO LITTLE PIECES!!!$E$%#$#%^*^"

Itt a 100. jubileumi forduló!!! Végre nagy csata igérkezik, mert a japánok szépen elhúztak és mennek is cefetül, mint a mérgezett egér :)

Most aztán tényleg össze kéne kapnunk magunkat, ha nem akarjuk megszakítani az idei győzelemsorozatot!!!

Gyertek és klikkeljetek Magyarországért! Hajrá Hupperek!

www.hupper.hu

Sziasztok Kattintók, Hupperek!

Támogassátok Magyarországot az erepublik.com játékban is!
Gyere és csatlakozz most a játékba! Ha az én meghívottam leszel, akkor megkapsz minden információt, magyarítást és sok hasznos dolgot, ami a játékhoz kellhet.
Ha érdekel a dolog, kattints ide, és válassz nevet magadnak:
http://www.erepublik.com/en/referrer/csa3a

Jó játékot, találkozzunk ott is!

Gondoltam felfrissítem a topicot mert lehet hogy mi leszünk a döntők mert japán és közöttünk most nincs sok különbség ;)
____________________________
Keyboard not found!
Press any key to continue...

Régóta nem jelentkeztem már a játékkal kapcsolatban, most megpróbálom bepótolni. Az elmúlt időszakban minden fordulóban tartottuk a 2. helyünket, azonban újabb győzelemre nem futotta. A kupaesély egyelőre így is megvan, de jó lenne azért az idei évben még pár fordulót nyerni.

A mostani menet elég szépen alakul, Ian egész jó kis számos kacsákat prezentált. Már csak szálak és vadászok kellenek (természetesen a robotok támogatásával), és megcsíphetjük ezt a fordulót.

Gyertek és indítsatok TurboClickert! Várunk benneteket a fórumon és chaten is. Hajrá Hupperek!

A 2009-es évet megnyertük! Jó eséllyel indulunk a 2010-es év megnyeréséért is! Ha szeretsz nyerni gyere, és klikkelj velünk. Ha úgy döntesz, hogy nem jössz, mi akkor is nyerni fogunk ismét, ha csatlakozol akkor együtt nyerhetünk. www.hupper.hu

Hupperek az index.hu-n!
http://index.hu/tech/2010/01/08/megnyertuk_a_klikkelos_haborut/

Magyarisztánok még ebbe is csalnak. Szánalmas.

Ahogy nézem már a japánok is leszarják... kb 800 mill. ponttal vertük őket...

127.0.0.1 SWEET 127.0.0.1

Hát a hülyeségben lenyomjuk a japánokat! Nagy szó! Nem abban kellene.

--
"Megtanultam a zenét, de nem csináltam, s azóta tudással, de irigység nélkül hallgatom.
Megtanultam egy sereg tudományt, mesterséget és művészetet, értek hozzájuk, de nem csinálom, s így érdektelenül tudom azokat élvezni. "
Hamvas Béla