Megjelent a Cedega 5.2.3

Címkék

Megjelent a windowsos játékok futtatására szakosodott emulátornak, a Cedega-nak az 5.2.3-as verziója. A legfontosabb újítások:

  • Játék adatbázis kezeléssel kapcsolatos újítások
  • Játék könyvtárak átnevezése
  • Korábbi Cedega verziók letörlése
  • Több program indító ikon létrehozása
  • Frissített rendszer tesztek
  • Fejlesztett debug rendszer
  • Javított Battlefield 2 telepítő
  • Felbontás kezelés hibák javítása

A program előfizetős, de időkorlátos változatban bárki számára kipróbálható. A teljes Release Notes itt olvasható. Az emulátor a Transgaming oldalán megvásárolható, letölthető.

Hozzászólások

hát nem tudom. nekem személy szerint az 5.x széria nagyon-nagyon nem jött be. előtte többször is fizettem néhány "kört" a transgaming anyagaiért, de ezekért az új cuccokért már nincs az az isten, hogy pénzt adjak.

időkorlátos változatban bárki számára kipróbálható

Ez mi?

majd ha fut rajta CoD2 akor megvasarolom, de addig nem.

A Crossover Office-nak letölthető a forrása. Leforgattam, felraktam, és jobb, mint bármi, amihez eddig szerencsém volt. Lefuttattam rajta egy ies4linux-ot, amit az csinált fake windirt benyomtam a valódi .wine/drive_c mappámba, azóta sokminden királyul megyen. Pl. DreamWeaver, SimCity 4, etc. Mellékhatásként lett egy IE-m is... :)

Érdemes a letölthető forrással szopni egy kissé... Ha kell, küldök howto-t bárkinek, cím: hrgy kukkac vipmail pontt hu.

hrgy84

A Wine es a CrossXOver Office elososorban felhasznaloi programok futtatasara valok. A Cedega pedig jatekokra. Rengeteg mindent visz amit a Wine nem. En peldaul siman NFS Most Wantedezek vele, olyan grfikai szinvonalal mint windowsban lenne:)

Nézd, az lehet, hogy a Crossover elsősorban nem a játékokra koncentrál. De ha több játékot ösmér mint a wine vagy bármiben jobb, akkor az király nem?
Amúgy meg sztem a CrossOver leírás nem csak a gamerek által lenne keresett dolog.

Fiuk: A leírást a hétvégén megpróbálom feldobni... Becsszó...

Gentoo-soknak addig is van egy ebuild itten:
http://hronszoft.dyndns.biz/svn/repos/gentoo-local/x86/app-emulation/cr…
Figyelem! minden fájl kell neki, a files-ban levő gentoo.patch és wineutils is!! Érdemes checkoutolni svn-nel a mappát. betehető Overlaybe is... x86-on tesztelve.

Hron György