Sysadmin day / HUP sörözés 2006

Fórumok

Tavaly volt. Idén legyen? Ha igen, akkor mikor, hol? Itt kéne a véleményeket, hogy ne keveredjen a tavalyiakkal.

Hozzászólások

Én mindenképpen támogatom! Egy budapesti helyszínen, és amellett több vidékin is jó lenne (mint tavaly), hogy ne kelljen mindenkinek a fővárosig utaznia.

A helyszín akár lehet a Moszkva tér (mint tavaly), vagy tulajdonképpen bármi más is, de:
- Lehetőleg legyen nyitott és fedett rész is, mert jó időben nem jó bent sörözni, szakadó esőben meg odakint nem az igazi.
- Barátságos áron legyen a sör.
- Legyen hely bőven, hiszen lehet, hogy sokan leszünk.

Most így, hirtelen például a Moszkva téri söröző mellett a Tűzraktér jut eszembe, ami ezekkel a sajátosságokkal rendelkezik.

Lehet a budapesti helyszín a Tűzraktár is, bár szerintem a Moszka tér bisztró alkalmasabb erre a célra.

Ha megvan, hogy kb hányan jönnénk, akkor foglalok helyet, persze csak ha senkinek sincs ellene kifogása. Amennyiben a Moszkva tér bisztró lesz, az első kör sört én állom az első 50 érkezőnek, persze csak ha senkinek sincs ellene kifogása. (sör := Zlaty Blazant, rendes nevén Aranyfácán)

Ami elől menekülnek, az után szaladnak.

Támogatom az ötletet.

nekem a Rozmaring étterem jutott eszembe (dunaparton a Tímár utcánál), itt van egy sátor is fel van állítva - így lényegében szabad téren leszünk.

Eléggé unni szoktam a felhevült rendszergazdákat. Főleg ittasan, amikor belejönnek, juj :)
Egyszer még az is megtörtént, hogy azon vitatkoztunk, a BSD-s ördög vagy a linuxos pingvin a nagyobb k*rva-e. Végül a linux vesztett.

Tehát akkor mit szólnátok ahhoz, ha a HUP sörözést 2006. Július 28-án (pénteken) tartanánk 18 órától, a Moszkva téri sörözőben?

tetszik a sorozes, ha nem kotelezo sort inni :) es senki sem lesz reszeg :P

Kérem, aki jönne a II. Budapesti HUP sörözésre, az itt jelezze, hogy tudjam, nagyjából hány főre kell helyet foglalnom. Legkésőbb ezen a héten pénteken foglaltatok asztalt, hogy biztosan legyen helyünk, tehát aki jönni szeretne, az addig jelezze, hogy biztosan jusson mindenkinek (és a sörének is az asztalon) kényelmes hely. Eddig csak ketten, trey és tolmi jelezték, hogy jönnének, de tavaly ennél sokkal többen voltunk. Remélem, idén még többen leszünk!

Helyszín: Moszkva téri söröző
Időpont: Sysadmin Day, Július 28., 18.00-tól

+1 70% valószínűséggel (péntekre kavarnak valamit melóhelyen, ha nem leszek éjszakás, akkor megyek). :)

Ps: Barátnőm ugyan nem sysadmin, de "érdeklődő" az "infós dolgok" iránt, van elvi akadálya hogy elhozzam? :)

Ps: ha mégsem tudok (tudunk?) menni, akkor max. csütörtök estig jelzem (valahogyan...).

Nem igazán érdekel. Valami furcsa break dance. :D Egyszer volt egy nagy kapuérás a tv-ben, aki kiállt valami kick box-os fazonnal. Arc volt a kapuérás, hogy ő nem fog erősen rúgni, mert halálos. Na, mondanom se kell, hogy a kick box-os egy ütésből lebombázta. Kb. ennyire érdekel a kapuéra. :-))

--
trey @ gépház

ehh...

hová lett a régi jó kockás inges, pizzán élő, zsíroshajú informatikus, aki 5 méter hosszú leporellóra nyomott hexadump felett rohangál négykézláb órákon át, hogy megtalálja a hibát? aki nem mozdult volna ki semmi pénézért a konzol mögül, nemhogy IRL sörözésbe bonyolódott volna? fogadjunk, hogy többen ismeritek egymás valódi nevét is...

hogy egy innen vett klasszikust idézzek: egyre több informatikusnak van nemi élete. hígul a szakma.

B;-)

ÉÉÉÉniséniséniiiiiis!!! Meg hozom a zannyukot is. Meg lehet hozok még egy(2-3?) embert. Jujdejólesz. 8-)

megyek én is, vagyis:
asztalmeret++;

Szépen alakul a létszám. Ha jól számolom, most már olyan 15 fő körül vagyunk, de majd még később pontosan összeszámolom. Aki még jönne, az jelezze, hogy tudjam, hány helyet kell foglalnom. Csütörtökön vagy legkésőbb péntek délután mindenképpen lefoglalom a helyet, hogy biztosan legyen asztalunk.

Holnap este lefoglalom a helyet. Némi ráhagyással, olyan 25-30 főre foglalok asztalt. Mindenesetre addig még, aki jönne szeretne, azért szóljon, a biztonság kedvéért, hátha 30-nál is többen leszünk...

Mint ahogy azt már korábban ígértem, pénteken délután foglaltattam helyet a Moszkva téri sörözőben, 30 főre. Remélem, az elég lesz. A biztonság kedvéért még a Sysadmin Day előtti hétfőn (24-én) azért bemegyek, és rákérdezek, hogy tudnak-e rólunk.

A tavalyi tapasztalat azt mutatta, hogy nagyjából annyian jönnek, mint ahányan ígérték, de nem feltétlen ugyanazok. Természetesen bárki jöhet, az előzetes jelentkezésre mindössze azért van szükség, hogy nagyjából lássuk, hány főre kell számítanunk. Szóval senkit se tartson vissza az, hogy ha esetleg nem jelentkezett fórumon.

SysAdmin Day sörözés
Július 28, Péntek
18.00-tól
Moszka Téri Söröző

Készítettem egy összesítést. Eddig az alábbiak jelezték, hogy számíthatunk rájuk:

trey +2 fő
noss
zoli78
tata2k +1 (+2?) fő
zumy +1 fő
mikcsabee
gsimon
ollnx
cheeky
Cni
zwei
szabek +1 fő
Blint
frank
LGee
Pingvin +1 fő
tolmi
sha
marci8
A'rpi
snee

21 fő
+8 fő
=29 söröző HUP fórumozó

Ha valakit esetleg kifelejtettem volna, vagy esetleg nem egyedül érkezik, és nem írtam be a plusz embert, kérem, szóljon. Ahogy a számok alakulását figyelem, elképzelhető, hogy bővítenem kell majd a foglalást. Mindenesetre szépen alakulnak a dolgok!

Eddig ők jelezték, hogy jönnek:
trey +2 fő
noss
zoli78
tata2k +1 (+2?) fő
zumy +1 fő
mikcsabee
gsimon
ollnx
cheeky
Cni
zwei
szabek +1 fő
Blint
frank
LGee
Pingvin +1 fő
tolmi
sha
marci8
A'rpi
sne
snee
edaile +2 fő
Kobra
wlaszi
thuglife +1 fő

26 fő
+11 fő
=37 söröző HUP fórumozó

Húúú, bővítenem kell a foglalást negyven főre legalább. Holnap, vagy legkésőbb péntek délután mindenképpen bemegyek megint.

Hétfőn ismét bementem a Moszkva téri sörözőbe, megbizonyosodni arról, hogy nem feledkeztek meg rólunk, illetve hogy bővítsem kicsit a foglalást. Szerencsére a főnök (legalábbis annak tűnt) rögtön emlékezett rá, hogy jövünk (nem is kellett füzetben keresgélnie), illetve mikor mondtam neki, hogy akár 40-en is lehetünk, akkor mondta, hogy természetesen azt is meg tudjuk oldani. A söröző hátsó részén lesznek a lefoglalt padok, így miután feljösz a lépcsőn, a hely másik vége felé érdemes orientálódni.

Az asztal Torma László névre van lefoglalva, így erre lehet hivatkozni, ha esetleg valaki korábban érkezik. De szerintem enélkül is tudni fogják, bőven elég, ha annyit jeleztek, hogy ti a 30 fős társasághoz tartoztok.

Senki se felejtse el, ma este hattól lesz a HUP sörözés a Moszkva téren, a rendkívül fantáziadúsan Moszkva Térnek nevezett sörözőben. Ez a metróállomás felett található (szó szerint, tehát a tetőkert). Ha esetleg valaki nem járt arra mostanában, ne lepődjön meg: a metróállomást ugyan valóban felújítják, ezért az le van zárva, de a sörözőt ez nem érinti. Ha esetleg valaki nem találna oda, vagy bármilyen kérdése van, a (06)70/258 4145-ös telefonszámon bármikor elér a nap, illetve a sörözés folyamán is.