Győr környéki iOS fejlesztők figyelem! (nem álláslehetőség, meetup kezdeményezés)

Fórumok

Üdvözletem!

Nem tudom van-e itt győri iOS fejlesztő, de reményeim szerint van pár.
Mit szolnátok, ha valami lokális szerveződés keretében tartanánk előadásokat, tanítanánk egymást, söröznénk néha?Többek között azért is merült fel bennem az ötlet, mert másodállásban is elkezdtem vállalni iOS-es munkákat és részévé válltam egy cseh-amerikai csapatnak. Itt rájöttem hogy rengeteg tanulnivaló van még azért.

Véletlen egybeesésként a cég, ahol most dolgozok pont tartani akar januártól egy rendszeresen megszervezésre kerülő meetupot, ahol teret kaphatnánk mi is. Ez körülbelül annyi előnnyel járna, hogy egy "privát" termet kapnánk a Bridge felső szintjén és egy projektort. Félreértés ne essék, én nem a céget akarom promotálni, ez csak egy szimbiózis lehetne, és persze opcionális. Persze ezt még a cég felé is kommunikálnom kell, de az egyik főszervezővel beszéltem, ő örömmel fogadná az iOS-es témákat.

Elképzeléseim szerint havi egy alkalom ideális lenne, 1-3 15-50 perces előadással egy-egy speciálisabb témával vagy általánosabb praktikával, praktikákkal.

Ha a meetup ötlete felkeltette érdeklődésedet, várom hozzászólásod.

Ha más forumokról vagy a való életből ismertek iOS fejlesztőket Győr környékén akiket érdekelhet a dolog, akkor is jelezzetek légyszives.

Köszönöm,
Balázs

Hozzászólások