TV Go használata Linux rendszerrel és ne adj Isten külföldi IP-ről.

Fórumok

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni tőletek,akik érintettek a fent említett szolgáltatás használatát illetően.

1:Linux-os gépről(valamelyik Ubuntu)mennyire kiforrott a használhatósága ennek a szolgáltatásnak?

2:Megoldható-e valahogyan az,hogy a Magyarországi előfizetéssel rendelkező user,külföldön is tudja használni az előfizetéséhez tartozó szolgáltatást?

3:Milyen platformon építenél egy HTTPC-t az előbb említett feltételek esetén.(Egy ideje nem követem a hardverfejlődést).

Előre is köszönöm Mindenkinek az építő jellegű hozzászólásokat.

Hozzászólások

Sajnos romboló jellegű hozzászólásom van:

„A TV GO szolgáltatás oldalai csak magyarországi IP címről és honos hálózatról böngészhetőek, s a szolgáltatás csak Magyarország területén vehető igénybe.” (https://www.tvgo.hu/felhasznalasifeltetelek/)

Emlékeim szerint valamilyen Windows only dolog kell neki, így Linuxon nagyjából esélytelen. Az előbbi linken, a 2-es pont nem is említi a Linuxot.

Kiegészítés: Ránéztem. A lejátszáskor egy kiegészítő letöltését ajánlja fel. Ha Linuxon rákattintasz a letöltés gombra, akkor hibaüzenet nélkül visszadob a kezdőoldalra. Tehát marad a Windows/OSX/Android a HTPC építésére.

-----

(&%;_98\<|{3W10Tut,P0/on&Jkj"Fg}|B/!~}|{z(8qv55sr1C/n--k**;gfe$$5a!BB]\.-

Köszi szépen.Jeleztem a cimbimnek,hogy a megkerülő ip-s téma és úgy az egész inkább csak Windows környezetben lessz kivitelezhető.Bár ez csak az én szerény véleményem volt,a minimális ismeretek hiányában.
Keztdeti stádiumban van még az egész megvalósítás és mondtam neki,hogy valószínűleg valami OEM-es HTTPC-s gép kellene,rendes-hivatalos MS licenccel.

Linux kedvelők vagyunk,de tudjuk sajnos nem minden működik.

1. Épp ma telepítettem ezen leírás alapján Ubuntu 15.04-re és szépen működik.

Szerk.: látom más is írta már. Akkor csak megerősítem, hogy működik.