Titkosított felhő tárhelyet keresek

Fórumok

Üdvözlet!

A címben említett felhő alapú tárhelyet keresek.
A mega jó lenne, viszont nekem szükségem van a képeimnél, hogy legyen ún "kép előnézet" böngészőben.

Tudtok javasolni jót?
Google drive felejtős..

Köszönettel,
KardiWeb

Hozzászólások

Szinte kizárt, hogy ilyet találni fogsz. A biztonságos titkosításhoz ugyanis kliens oldalon kell elvégezni a titkosítás feloldását. És persze feltöltés előtt a titkosítást is. Ezt csinálja a Mega is. Ezt igényed szerint meg kellene fejelni előnézeti képek megjelenítésével. Ehhez már eléggé kövér js alkalmazás kellene. De a nagyobb probléma, hogy addig nem lehet előnézeti képet csinálni amíg le nem tölti a webkliens a teljes képet, hogy feloldja a titkosítást majd előnézeti képet csináljon neked. De ezzel az erővel letöltheted az egész albumot a Megaról majd megnézed a könyvtáradban.
Úgy lehetne gyorsítani, hogy a webkliens előre legenerálja az előnézeti képeket és azokat is feltölti user számára láthatatlanul, hogy legalább ne kelljen mindent letöltenie később az előnézeti képekhez.

Legyen titkosítva szerveroldalon, úgy hogy a szolgáltató ne tudja feloldani, de a képeket azért köpje már ki jpg-ben...

Na, ez nem így működik.

Wuala. Böngészőből elérhetetlen (csak kliens alkalmazás). Fizetős.

A mega nem alapból titkosított? Kérdezem, mert nem állítottam be semmit (nem különösebben érdekel), viszont nekem van előnézetem a képeknél...
üdv: pomm

A 852-es kídlap telepötúsa sikeresen befejezádétt

+1 az előnézetre, nekem is elérhető. Nagyon banális, de azért elmondom: webes felületen a Menü alatt lehet a nézetet kapcsolni Részletek illetve Előnézet között, remélem, nem sértő.

Szerk.: Tény, hogy néha késik az előnézet megjelenítése.

--
No God, no peace. Know God, know peace!