A világ megérett...

Vannak pillanatok, mikor szeretném ha átlagos, kedves kis álmaim beteljesülnének. Nem kell nagy dolgokra gondolni, csak armageddon, világégés, dögvész, pusztulás. Annyi aprócska kérésem lenne, hogy ha megoldható célzott legyen a dolog.
Kezdődhetne ennek a kislánynak a szüleivel:
http://m.nzherald.co.nz/lifestyle/news/article.cfm?c_id=6&objectid=1120…
És folytatódhatna ezzel a bűnözőzsenivel:
https://twitter.com/DaW0at_

És ez még csak a hét eleje... Tudom, az én hibám, nem kéne lemerülnöm az internet pöcegödrébe, csak akkor folyton abba az illúzióba ringatom magam, hogy nálam értelmesebb emberek élnek a földön.

Hozzászólások

Csak egy olyan vírus kellene, ami az embereket öli meg. Minden más természetes élőlény aztán újra birtokba vehetné a földet. Az állatok felfalnák a holttesteket, a maradék az enyészeté lenne.
A városokat lassan benőnék a növények, jobb lenne a levő, talán a kihalás szélén álló állatok is elszaporodnának.
Csak az a kár, hogy ez a sok emberi szemét mint bennmaradta a földben, soha nem lenne már ugyanolyan mint réges-régen, előttünk.

Nem t'om, én már láttam haldokolni, meghalni a szeretteimet, és bár megrázó, nehezen feldolgozható, el kell fogadni, hogy az élet velejárója. Minden ami él, annak az élete véges és a természet olyan, hogy mindig lesznek az embernek olyan szerettei, akik előtte halnak meg. Ezért kell minden nap szeretni a szeretteinket, mert haláluk után már nem tehetjük meg.

A másik aprócska dolog, hogy a szellemi fejlődés része, hogy olyan 6-8 éves kor magasságában megszűnik a mágikus gondolkodás, mikortól egyre inkább képes egy gyermek elválasztani a fikciót a valóságtól. 10-14 éves korban, nagyjából a pubertással egy időben kialakul a szabad gondolkodás képessége, mikor elkezdődnek önálló gondolatok, eszmék megszületése. Nagyjából ez, az a kor mikor a gyermek ráébred a gondolat szabadságára, és képessé válik a komplex, elvont eszmék megértésére, kialakul a realitásérzék.
Ezeken a fejlődési szakaszokon mindenki átmegy, vagy nem...
--
"Maradt még 2 kB-om. Teszek bele egy TCP-IP stacket és egy bootlogót. "

Természetesen, milyen betegek lehetnek a katasztrófafilm forgatókönyvírók és a rendezők. A Végjáték és a Függetlenség napja szerzőinek az elmeállapotába bele sem tudok gondolni, egész idegen fajokat irtanak ki! Biztosan komolyan gondolják! Csak nehogy egy idegen faj is olvassa, mert akkor ezek miat az emberek miatt kaputt lesz az emberiségnek.
Olyan ez, mint amikor valaki egy sci-fi könyvben szereplő idegen lényekről máris valamilyen kisebbségre asszociál.
Nah, ez a beteges gondolkodás...
--
"Maradt még 2 kB-om. Teszek bele egy TCP-IP stacket és egy bootlogót. "

Ne hasonlítsd magad művészekhez.
Megjegyzem, azok közt is soknak sérült a gondolkodásuk... :D
(Függetlenség napja vs vírusfertőzött alien számítógép :DDD)

ui: egyébként a reakcióid tipikus példái a magáéban a gerendát sem esetre. (más kérdés, hogy rólad, a korábbi produkcióid fényében simán kinézem, hogy komolyan gondolod)

Miért, a művésznek miért szabad az ami nem szabad az átlagembernek? Nope, nem, nada. A művész nem lesz kiválasztott. Ő is csak ember.
És miből gondolod, hogy nem csak egy gondosan felépített képet látsz? Egy skizoid elme újabb kivetülését? Vagy esetleg többet? Egyet aki meg akar botránkoztatni, egy aki röhög rajtad, magán és az egész világon, egyet aki létezés problémáival küzd, egyet aki hedonistán élvezi az életet, és még ezer másikat? Vagy épp csak egy újabb illúziót ami egy skizoid elmét próbál elhitetni veled?
--
"Maradt még 2 kB-om. Teszek bele egy TCP-IP stacket és egy bootlogót. "

Fogd már fel, hogy értettem elsőre is, miről pampogsz, csak próbáltalak felvilágosítani, hogy ilyennel még viccelni is... elég érdekes, miközben mások "védelmében" teszed.

Hogy miből gondolom, hogy nem csak felépített képet látok?
Trollkodok én eleget ahhoz, hogy megismerjem a szaktársakat. :D

Te ilyen vagy. Pontosabban olyan, amilyennek a másik topic-ban bemutatkoztál.

Azt külön imádom, mikor magukat roppant okosnak képzelő egyének előszeretettel használják a skizofrénia szót, miközben halvány fogalmuk sincs, mit is jelent. :)

Ha eleget trollkodsz, akkor biztosan csak pillanatnyi zavar lehetett, hogy nem ismered fel a szaktársat.
Vagy csak az lehet, hogy a magát roppant okos trollnak képzelő valaki arra sem vette a fáradságot, hogy a wikipédián utánanézzen ezen betegségnek és leüsse a felkínált magas labdát, helyette inkább bekapta a trollcsalit. :)
Jahm, és ha már skizofréniáról van szó, utána nézhetnél annak is, mert az sem az aminek a legtöbb ember hiszi. ;)
--
"Maradt még 2 kB-om. Teszek bele egy TCP-IP stacket és egy bootlogót. "

Hát a hup (részben reinkarnálódott) trolljait olvasva, bennem is fel szoktak merülni hasonló gondolatok.
De ilyenkor azzal vigasztalom magam, hogy még ez is relatív. Pl. sok énekesmadár valószínűleg kártékonyabbnak találja a fészkeiket fosztogató szarkákat, mint a humanoid kártevőket.

Naugye. Es engem neztek hulyenek, hoyg a Poszt c. ujsag vasarloja voltam. Hiszen "ingyen is olvashatod az Interneten". Naja, csak ott nem valogatjak ki Hamupipoke modra a szemetbol a kincset :)

--
http://www.micros~1

Ha sorbarakod a 7 milliard embert IQ szerint, akkor nagyon kicsi az eselye, hogy te vagy valamelyik szelso...
Ugyhogy jobb ha hozzaszoksz, hogy milliok vannak mindket oldalrol melletted.

--
Live free, or I f'ing kill you.

És ezeket látva csodálkozik valaki, hogy vannak, akik a dzsihádistáknak szurkolnak?
Elég megnézni egy népszerű tévécsatornán (TLC) egykét műsort, mint pl:
- gyerekmanökenek versenye és anyukáik nyilatkozatai
- ki zabál hátratett kézzel többet egységnyi idő alatt verseny
De lehetne említeni a VV-ot is - BTW mekkora szerencse, hogy olyan csatornára tették, ami épp nincs :)
A fentieket mind-mind beíratnám egy pránaevő mesterkurzusra, és/vagy egy tajgetosztúrára.
--
PtY - www.onlinedemo.hu