f*ex

Fórumok

Sziasztok ,

f*ex hez (http://fex.rus.uni-stuttgart.de/) van -e magyaritas ? Tudtok e ilyest vagy alljak neki forditani ?

Udv

Sztupi

Hozzászólások

Elvileg nincs, viszont egyszerű fordítani.

Ám én épp azon gondolkozom, hogy kivágom a fenébe, mert rém sok baja van az IE-vel. Nincs helyette valami más?

"f*ex hez"
"van -e"
"Tudtok e ilyest"

igy inkabb ne magyarits semmit ;)

Altalaban nem szoktam a nyelvtannacikat bevedeni, de ebben az esetben nemi igazsaga van. Ha forditani akarsz, azert erzekeltesd mar, hogy az alap szabalyok mennek, foleg, ha ezzel kapcsolatban kerdezel.

Tudod, nem eleg profinak lenni, annak is kell latszani.
--

Ki oda vagyik, hol szall a galamb, elszalasztja a kincset itt alant. | Gentoo Portal 

Lehet, hogy hrgy pl. kodolashoz angol billentyuzetet hasznal. A postolo sem irt ekezetet, de az ekezettelensegebe nem is kotettem bele (hrgy se kotott), es soha nem is kotottem volna, mert en is csak akkor irok, ha muszaj. De amikert szoltam, azok igen sulyos es indokolatlan nyelvtani hibak, mindossze egyetlen sorban kapasbol harom.

Na igen. En az ekezet nelkuliseget leszamitva, minden korulmenyek kozott torekszem arra, hogy helyesen irjak. Ket eleg nagy nevu projekt vezeto forditojakent ez mondhatni kotelessegem is, mert egyszeruen vagy en vagy a forditasaim nem lennenek hitelesek, ha nem igy tennek.

Mindazonaltal, szamomra ez egyaltalan nem okoz nehezseget. Chatben, ha faradt vagyok, vagy ha sietek, persze, ejtek hibakat. Nincs hibatlan ember, es en sem vagyok az. De torekszem arra, hogy minel kevesebb hibam legyen.
--

Ki oda vagyik, hol szall a galamb, elszalasztja a kincset itt alant. | Gentoo Portal